ΑΟΑΝ-Γιούχτας 1-0

Σημαντική ευκαιρία να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή έχασε ο Γιούχτας, αφού ηττήθηκε 1-0 από τον ΑΟΑΝ στον Άγιο Νικόλαο.

Το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, αφού ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός και δεν βοηθούσε τις δύο ομάδες. Ο ΑΟΑΝ μπήκε δυνατά στο ματς και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 29’, μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Πηγιάκη, ο οποίος πέρασε... όποιον βρήκε μπροστά του και με δυνατό σουτ σημείωσε το 1-0.

Στο δεύτερο

ημίχρονο άλλαξε η ροή του αγώνα, με τον Γιούχτα να γίνεται πιο απειλητικός μπροστά στην εστία του Μπέρκοβιτς, χωρίς όμως να καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα. Στο 47’ ο Δέλλιος αντίκρισε κόκκινη κάρτα σε ανατροπή στον Σκουλούδη, ο οποίος είχε βγει μόνος μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΑΟΑΝ. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο ίδιος, με τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του πορτιέρο του ΑΟΑΝ.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν υπήρχε κάτι το αξιόλογο, εκτός του ότι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Ιερωνυμάκης και Μιντιούρης.

ΑΟΑΝ (Χρήστος Καργιώτης): Μπέρκοβιτς, Γκέκας (87’ Γκιάτας), Δέλλιος, Μουτάκης, Φαγάς, Μαραγκός, Δήμας (90’ Δετοράκης), Μιντιούρης, Πηγιάκης, Χατζιάι (70’ Κεφαλούκος), Γκερδούκι

Γιούχτας (Μηνάς Πίτσος): Καλομοίρης Μ, Σταυρακάκης, Βιτώρος, Σεληνιωτάκης, Ιεωρνυμάκης, Γενιτσαρίδης, Καλομοίρης Χρ, Ανωγειανάκης, Σκουλούδης, Γιακουμάκης (78’ Αεράκης), Καρβελάς

Keywords
Τυχαία Θέματα