Από Μπετόβεν μέχρι Ζαφείρη Μελά, ο Γόντικας

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Στον Παναθηναϊκό θα είναι πλέον βέβαιοι, ότι όντως υπάρχει Άγιος Βασίλης, αν είναι αλήθεια ότι υπάρχει ομάδα που θέλει το υπερατού λαχείο που λέγεται Γκα-Ντεμιάν Πλεσί.

Ήδη ο Γόντικας, παρήγγειλε δύο μέτρα κόκκινη κορδέλα να τον τυλίξει και ενώ θα αποχωρεί από την Παιναία, θα έχει την μπάντα του Δήμου να παιανίζει από την ενάτη του Μπετόβεν μέχρι το «Γαμώ την καλοσύνη μου» του Ζαφείρη Μελά, την ώρα που ο αττικός ουρανός θα γεμίσει πυροτεχνήματα που φεύγει το εκ Γαλλίας

ορμώμενο τηλεγραφόξυλο.

Φήμες λένε, ότι μια κρεμάστρα καλόγερος που έχουν στον ξενώνα στην Παιανία, έχει προσφέρει ασυγκρίτως περισσότερα από τον Πλεσί, που σκέφτηκαν να του αλλάξουν λίγο το επίθετο και να τον κάνουν πλασιέ. Μετά σκέφτηκαν ότι αυτός δεν μπορεί να κάνει καν πλασέ, πώς θα κάνει τον πλασιέ;

Άλλη εναλλακτική αν επέμενε να κάθεται στο συμβόλαιό του χωρίς να παίζει, ήταν να του φορέσουν παλιά ρούχα και καπέλο με κλαδιά και να τον βάλουν με ανοιχτά χέρια να διώχνει τα πουλιά όταν θα σπείρουν το φρέσκο γκαζόν στα γήπεδα της Παιανίας!

Για να τα λέμε όλα όμως, το καλό με τον Πλεσί ήταν πως με τέτοιο ύψος όταν ξεκινούσε βροχή στην Παιανία το μάθαινε πρώτος και ενημέρωνε τους υπόλοιπους πως θα βρέξει σε λίγο!

Αυτή η Ντονκάστερ που τον θέλει, δε μοιάζει τελείως με ομάδα στην οποία θα μπορούσε να παίζει ο… Μπεν Λίπερ, ο τερματοφύλακας-γιατρός από τον Μπλεκ; Θυμάμαι, όταν έμεινε ανάπηρος, μέχρι να ξανασηκωθεί από το καροτσάκι, πολλά πολλά τεύχη μετά, από το κλάμα μουλιάσανε οι μοκέτες στα παιδικά δωμάτιά μας! Οι 35άρηδες και πέρα, με καταλαβαίνουν…

Στην Άρσεναλ έκαναν άγαλμα τον Ανρί. Στον Ολυμπιακό το είχαν έτοιμο το άγαλμα και το απαξιώνουν. Κουράγιο ρε Κοστάντσο!

Όπου, στον Ολυμπιακό πάντα, πέρασαν την βδομάδα «ας πείσουμε εμάς και τους υπόλοιπους τι τέλεια που είναι στο Europa League που μέχρι προχτές το είχαμε στο φτύσιμο».

Μοιάζει ως εξής το θέμα. Είναι ο τυπάς που του τον θέλει η γλυκιά, αλλά σχετικά άσημη γειτόνισσα Φωφώ, αλλά αυτός δεν ασχολείται μαζί της και λέει και στους φίλους του, «σιγά ρε μην πάω με τη Φωφώ».

Κι αυτό, γιατί βγαίνει έξω με την θεά, πλούσια και διάσημη Σαρλίζ Θερόν, την έχει τρελάνει στο μπούρου μπούρου και είναι και έτοιμη να του δοθεί για μια κολασμένη νύχτα μέχρι αφυδάτωσης.

Ανεβαίνουν στο σπίτι της, και η Σαρλίζ του λέει «πάω να κάνω ένα ντουζάκι να βάλω τα μαύρα τα δαντελωτά εσώρουχα και τις ζαρτιέρες μου κι έρχομαι για να πεις το Δεσπότη Παναγιώτη». Κι ενώ ο τύπος είναι τόσο κοντά στο όνειρο, βγαίνει αυτή ξαφνικά με τη ρόμπα αλαφιασμένη από το μπάνιο και του λέει «ξέρεις πήρε τηλέφωνο ο πρώην μου, ο Γαλλογερμανός εραστής μου κι έρχεται ξαφνικά να τα βρούμε. Πρέπει να φύγεις ΤΩΡΑ!

Κι έτσι ο τυπάς μας πρέπει όχι μόνο αναγκαστικά να ρίξει τα μούτρα του και να δεχτεί την Φωφώ, που φυσικά δεν έχει την γκλαμουριά της Σαρλίζ, αλλά και να πείσει τους φίλους του στους οποίους την απαξίωνε, λέγοντας «ρε σεις τώρα που την ξαναπρόσεξα μ

Keywords
Τυχαία Θέματα