Από κοντά η Μίλαν

Τη νίκη με 3-0 στο γήπεδο της Νοβάρα πήρε η Μίλαν η οποία μείωσε στον πόντο από την κορυφή. Στους τρεις μείωσε και η Ουντινέζε μετά τη νίκη της με 2-1 απέναντι στην Κατάνια.

Πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό 3-0, επικράτησε η Μίλαν της Νοβάρα στο «Σίλβιο Πιόλα». Ο Ιμπραΐμοβιτς έλυσε τον γόρδιο δεσμό με τα αντίπαλα δίχτυα στο 57’ ανοίγοντας το σκορ. Ο Ρομπίνιο στο 74’ καθάρισε το παιχνίδι για τους «ροσονέρι» κάνοντας το 2-0 για να έρθει ο Ιμπραΐμοβιτς στις καθυστερήσεις να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Με εύκολο τρόπο επικράτησε η Ουντινέζε

της Κατάνια με 2-1 στο «Φρίουλι» Στο 20’ ο Αρμέρο άνοιξε το σκορ για τις «ζέβρες» με τον Ντι Νατάλε στο 53’ να κάνει το 2-0 και να «καθαρίζει» το παιχνίδι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Λόντι στο 95’ που απλά μείωσε σε 2-1.

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στο «Ρέντζο Μπαρμπέρα» όπου η Παλέρμο επικράτησε 5-3 της Τζένοα. Ο Παλάσιο έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους στο 13’ ωστόσο από εκεί και πέρα υπήρξε ένας μονόλογος των γηπεδούχων. Έτσι οι Μπουντάν (26’) Σιλβέστρε (37’) και Μαντοβάνι (42’) έκαναν το 3-1. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Παλάσιο έκανε το 3-2 βάζοντας και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι. Όλα όμως τελείωσαν στο 75’ όταν ο Μίκολι έκανε το 4-2 με τον Μιλιάτσιο να κάνει το 5-2 στο 84’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γιάνκοβιτς στο 89’ μειώνοντας σε 5-3.

Σημαντικό βαθμό κατάφερε να πάρει η Λέτσε από την Κιέβο καθώς όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, το τελικό 2-2 ήταν σαν… νίκη. Ο Παλόσι με δύο γρήγορα τέρματα (3’, 24’) έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους με 2-0. Ο Εσπόσιτο στο 30’ μείωσε σε 2-1 για τους γηπεδούχους για να έρθει στο 93’ ο Ντι Μικέλε να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Στο 1-1 έμειναν Νάπολι και Σιένα στο «Μοντεπάσκι». Ο Καλάιο στο 67’ άνοιξε το σκορ για τους «μπιανκονέρι» με τον Πάντεφ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 86’ ισοφαρίζοντας. Τέλος Κάλιαρι και Φιορεντίνα έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ιταλικού πρωταθλήματος, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα