Από…. νεοφώτιστο σε νεοφώτιστο ο ΠΑΟ

Μετά την ήττα από τον Φοίνικα, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον έτερο νεοφώτιστο της κατηγορίας, Παμβοχαϊκό.

Για τον Παμβοχαϊκό, η παρθενική του εμφάνιση στη μεγάλη κατηγορία ήταν ονειρεμένη: νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, απέναντι στη Λαμία με «καθαρό» σκορ συνέθεσαν την ιδανική πρεμιέρα για τους νεοφώτιστους, που την Παρασκευή (21/10) δίνουν το πρώτο

τους παιχνίδι στο γήπεδό τους με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (19.00, Novasports 4, Γεροθόδωρος – Βαρθαλίτης).

Σε αντίθεση με την ομάδα του Βραχατίου, η έναρξη του πρωταθλήματος κάθε άλλο παρά ιδανική ήταν για τους «πράσινους», οι οποίοι ηττήθηκαν από τον έτερο νεοφώτιστο Φοίνικα Σύρου στο κλειστό της Κυψέλης.

«Είναι άκρως τιμητικό για την περιοχή και την ομάδα να ξεκινά τις εντός έδρας υποχρεώσεις της, υποδεχόμενη μια ομάδα του μεγέθους του Παναθηναϊκού. Μέχρι πριν μερικούς μήνες, αυτά τα ματς τα βλέπαμε μόνο στην τηλεόραση και τώρα ο κόσμος θα δει από κοντά τον Παναθηναϊκό. Κι ανεξαρτήτου αποτελέσματος θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι που θα μας ωφελήσει σε πολλά επίπεδα», δήλωσε ο τεχνικός των γηπεδούχων Νίκος Ζαλμάς και πρόσθεσε:

«Δε μας αγγίζουν τα προβλήματα του Παναθηναϊκού και σέβομαι απεριόριστα την εικόνα που έδειξε στην πρεμιέρα. Δεν ξέρω πως θα παρουσιαστεί στο δικό μας παιχνίδι κι αν ο Σαρατσένι θα μπορέσει να αλλάξει την εικόνα τους. Σίγουρα αυτοί μας ξέρουν καλύτερα, αλλά θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι κι εμείς θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφο θέαμα. Ακόμη κι αν κερδίσουμε δεν θα έχει αλλάξει κάτι, αφού υπάρχουν ακόμη 20 παιχνίδια μπροστά μας. Είναι ακόμη η αρχή κι εμείς ξέρουμε ποιοι είναι οι στόχοι μας».

Μπουτσουρής: «Να συνδυάσουμε δουλειά και αποτέλεσμα»

Ο Νίκος Μπουτσουρής περιμένει την άφιξη του Τζιανλούκα Σαρατσένι, ο οποίος θα ακολουθήσει την αποστολή και, αν χρειαστεί, θα βοηθήσει την ομάδα του στο ματς. «Αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα θα τον έχουμε στην αποστολή περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Εμείς όπως δείξαμε και στο παιχνίδι της πρεμιέρας έχουμε δυνατότητες ως ομάδα και θα προσπαθήσουμε να τις... επεκτείνουμε κι άλλο με την προσθήκη του Ιταλού, αλλά και τη δουλειά που κάνουμε σε προπονήσεις και αγώνες. Γιατί καλώς ή κακώς καλούμαστε τη δεδομένη χρονική στιγμή να συνδυάσουμε τη δουλειά με το αποτέλεσμα. Συνδυασμός δύσκολος, αλλά αναγκαίος και απαιτητικός».

Ο Έλληνας τεχνικός παραδέχθηκε ότι ο αντίπαλός του είναι σαφώς πιο έτοιμος, βάσει της καλοκαιρινής προετοιμασίας: «Ο Παμβοχαϊκός είναι πιο έτοιμος, αφού ξεκίνησε έγκυρα και σωστά την προετοιμασία του. Είναι μια αξιόμαχη και ενθουσιώδης ομάδα, η οποία αν και νεοφώτιστη δείχνει ιδιαίτερη ωριμότητα στο να διαχειριστεί τις δύσκολες στιγμές ενός αγώνα. Βαρόμετρο όπως φάνηκε στο ματς με τη Λαμία είναι ο Ντουσάρμ, ενώ καθοριστικός ήταν και ο Καραγιάννης».


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.


Keywords
Τυχαία Θέματα