Αποχή στη ΦΕΑ

09:39 9/2/2012 - Πηγή: OnSports

Εξαντλήθηκε η υπομονή των παικτριών της ΦΕΑ, οι οποίες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Με ανακοίνωσή τους, ενημερώνουν για την άκαρπη συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο του συλλόγου και διευκρινίζουν πως αναγκάστηκαν να φθάσουν στη συγκεκριμένη απόφαση για βιοποριστικούς λόγους. «Οι υποσχέσεις του κ. Λιόση παραμένουν αίολες σε σημείο που να έχουν ξεπεράσει τα όρια του εμπαιγμού, δυστυχώς η αξιοπρέπεια και η υπομονή θεωρείται αδυναμία», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Η

ανακοίνωση: «Οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης ΦΕΑ Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Λιόση σχετικά με τις οικονομικές εκκρεμότητες του συλλόγου απέναντί τους αποφάσισαν, να απέχουν από τις προπονήσεις της ομάδας και τους αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Η υπομονή έχει και τα όριά της! Ύστερα από μήνες ανοχής και ανέχειας και ανεκπλήρωτων υποσχέσεων δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένες να απέχουμε από το άθλημα που αγαπάμε και που αρκετές από εμάς το έχουμε τιμήσει φορώντας τη φανέλα της εθνικής ομάδας, καθώς λόγοι βιοποριστικοί μας επιβάλλουν να στραφούμε σε άλλες πηγές επιβίωσης. Τους τελευταίους επτά μήνες συμμετέχουμε κανονικά σε όλες τις προπονήσεις και τους επίσημους αγώνες του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος, χωρίς καμία θετική ανταπόκριση από τη διοίκηση της ομάδας για την εξόφληση των οδοιπορικών μας για τη σεζόν 2010-11, αλλά και της τρέχουσας 2011-12.

Σεβόμενες το σύλλογο που πέρυσι οδηγήσαμε στην 2η θέση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών και γνωρίζοντας την οικονομική δυσπραγία της ομάδας, αλλά και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο αθλητισμός και η χώρα μας γενικότερα αποδεχτήκαμε, για τη σεζόν 2011-12, μείωση των οδοιπορικών μας (έξοδα μετακινήσεων και βελτίωση της διατροφής μας) με την υπόσχεση ότι θα καταβάλλονται σε εύλογο χρονικό διάστημα. Μέχρι σήμερα οι υποσχέσεις του κ. Λιόση παραμένουν αίολες σε σημείο που να έχουν ξεπεράσει τα όρια του εμπαιγμού, δυστυχώς η αξιοπρέπεια και η υπομονή θεωρείται αδυναμία. Κλείνουμε με ένα ερώτημα, άραγε τι είναι και τι θεωρείται εκβιασμός: 1. Το αίτημα για καταβολή των δεδουλευμένων και τήρηση των συμφωνηθέντων μεταξύ προέδρου - Δ.Σ. και παικτριών ή 2. Η απειλή ότι την επόμενη σεζόν καμία παίκτρια δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα;

Η απάντηση δική σας. Οι παίκτριες της ΦΕΑ. Δελή Κατερίνα, Νικολαΐδου Νένα, Χαλιβέρα Τάνια, Σταμάτη Εβίνα, Ρούσσου Αυγουστίνα, Ρεντζεπέρη Μαίρη, Βαλαντάση Υρώ, Στεφανίδου Τζούλη».

Keywords
Τυχαία Θέματα