«Απόδραση» των Άβαλανς

07:46 8/2/2012 - Πηγή: OnSports

Αν και η εικόνα της αναμέτρησης δεν το πιστοποιεί, οι Κολοράντο Άβαλανς επικράτησαν των Σικάγο Μπλάκχοκς με 5-2 στο Ντένβερ.

Στο 38ο δευτερόλεπτο της τρίτης περιόδου ο Gabriel Landeskog διαμόρφωσε το 3-2 υπέρ των «αβς» και ακολούθησαν γκολ των David Jones και Kyle Quincey (σε ανυπεράσπιστη εστία) για το 5-2. Μάλιστα, ο Jones είχε σημειώσει επίσης το 2-1 στην δεύτερη περίοδο, οπότε αναδείχθηκε «πρόσωπο»

του αγώνα.

Ο προαναφερόμενος δεξιός επιθετικός είχε επίσης μία ασίστ, ενώ διαμόρφωσε το 2-1 στο δεύτερο 20λεπτο μόλις 35 δευτερόλεπτα ύστερα από το 1-1 του Peter Mueller. Νωρίτερα, στο 31ο δευτερόλεπτο της περιόδου, ο Brent Seabrook είχε «γράψει» το 1-0, ενώ ο Patrick Kane ισοφάρισε σε 2-2 στο 6:14.

Στην τρίτη περίοδο, όμως, συνεχίστηκε το σερί ηττών των «μαυραετών» σε αγώνες μακριά από την «πόλη των ανέμων». Μάλιστα ακολουθούν πέντε ακόμα διαδοχικά παιχνίδια εκτός έδρας για τους Μπλάκχοκς.

Για την ώρα, η ομάδα του Σικάγου παραμένει στους 65 βαθμούς και στην έκτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL. Από την άλλη, οι Άβαλανς συμπλήρωσαν 57 βαθμούς και βρέθηκαν έναν βαθμό μακριά από την προνομιούχα οκτάδα του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα