«Απογειώθηκε» με τριάρα η Νίκη

19:41 8/1/2012 - Πηγή: OnSports

Με τον αέρα της αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ μετά την ανάληψη του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της από τον Γιώργο Δαλούκα, η Νίκη Βόλου μπήκε με το... δεξί στις υποχρεώσεις της για το 2012, καθώς επικράτησε άνετα 3-0 του ουραγού Αετού Σκύδρας.

Σε συνδυασμό, μάλιστα, με την γκέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, πλασαρίστηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του βορείου ομίλου της football league 2.

Παρουσία περίπου 1.500 θεατών, οι «κυανόλευκοι» έδειξαν

από την αρχή τις… διαθέσεις τους, όταν στο 15’ η κεφαλιά του Αναστασίου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της φιλοξενούμενης ομάδας. Ότι δεν κατάφερε να κάνει ο νεαρός επιθετικός νωρίτερα, το έπραξε στο 31’ με πλασέ, κάνοντας το 1-0 για τη Νίκη Βόλου.

Οκτώ λεπτά μετά ήρθε η σειρά του Πουλάκου να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, ενώ το τελικό αποτέλεσμα (3-0) διαμόρφωσε ο ίδιος στο 76’.

Ο Αετός Σκύδρας απείλησε στο 17’ με το σουτ του Θεοδωρίδη να βρίσκει στο δεξί δοκάρι και στο 38’ το σουτ του Μπρέγκου να καταλήγει στην αριστερή συμβολή.

Νίκη Βόλου: Βούρας, Στουρνάρας (81’ Παραλίκης), Παπατζίκος (89’ Χολέβας), Μκρτσιαν, Κοντοχρήστος, Λαμπρόπουλος, Ριζογιάννης, Κυπτίου, Μουδούρογλου (86’ Χατζητρακόσιας), Πουλάκος, Αναστασίου.

Αετός Σκύδρας: Ραβούσης, Κυριακίδης, Μαργιορίδης, Κοντσίδης, Λεκάκης, Παπασυμεών (62’ Ξόμπλιας), Μπρέγκου, Λυσίτσας, Καλαϊτζίδης, Θεοδωρίδης (81’ Πασχώνης), Παπαστεργίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα