Απογοήτευση και νεύρα στους Νικς

08:22 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Χωρίς να... ιδρώσουν, οι Μαϊάμι Χιτ έκαναν το 2-0 επί των Νιου Γιορκ Νικς, οι Πέισερς ισοφάρισαν σε 1-1 τους Ορλάντο Μάτζικ, ενώ οι Θάντερ και οι Μάβερικς έδωσαν νέα «μάχη» μέχρι τελικής πτώσης.

Τη στιγμή που ο Τζέρεμι Λιν και ο Ιμάν Σουμπέρτ είναι εκτός, ενώ ο Μπαρόν Ντέιβις αγωνίζεται με ενοχλήσεις στη μέση, ο Αμάρε Στουντεμάιρ αποφάσισε να τραυματίσει τον... εαυτό του. Ύστερα από τη δεύτερη ήττα με κάτω-τα-χέρια από τους Χιτ, ο βασικός φόργουρντ

των Νικς χτύπησε πυροσβεστήρα στα αποδυτήρια και έκοψε το χέρι του! Πιθανότατα προστίθεται νέο πρόβλημα τραυματισμού στους εκπρόσωπους του «Μεγάλου Μήλου», οι οποίοι καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0.

Με τέσσερις εύστοχες βολές του Τζέιμς Χάρντεν στα τελευταία δευτερόλεπτα, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έκαναν το 2-0 σε βάρος των μαχητικών Ντάλας Μάβερικς. Πλέον η σειρά μεταφέρεται στην πολιτεία του Τέξας και στην έδρα των παγκοσμίων πρωταθλητών, οι οποίοι βρίσκονται με την «πλάτη στον τοίχο».

Τέλος ο σύλλογος της Ιντιανάπολις εκμεταλλεύτηκε το θετικό του τρίτο 12λεπτο και επικράτησε των Μάτζικ. Πάντως η σειρά μεταφέρεται στο Ορλάντο, όπου η τοπική ομάδα θα φέρει μαζί της το πλεονέκτημα.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Μαϊάμι Χιτ-Νιου Γιορκ Νικς 104-94 (2-0 οι Χιτ)
Ιντιάνα Πέισερς-Ορλάντο Μάτζικ 93-78 (1-1 ισοπαλία)
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Ντάλας Μάβερικς 102-99 (2-0 οι Θάντερ)

Keywords
Τυχαία Θέματα