Απόλλων: «Φτιάξτε σωστά το παιχνίδι»

Σαφές μήνυμα ότι δεν θα δεχθεί αποφάσεις που δεν θα είναι σύννομες έστειλε ο Απόλλων Σμύρνης στη συνάντηση που είχαν ιθύνοντες της ομάδας με τον πρόεδρο της football league και football league 2, Σπύρο Καλογιάννη, στα γραφεία της ΕΠΑΕ.

Την «κυανόλευκη»

ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο εκτελεστικός διευθυντής, Νίκος Καρούλιας, και ο τεχνικός της ομάδας, Στάθης Σταθόπουλος με την κουβέντα να πηγαίνει στα όσα συμβαίνουν γύρω από τα πρωταθλήματα της football league και football league2.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας apollon1891.gr, οι άνθρωποι του Απόλλωνα ζήτησαν ίση μεταχείριση υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι δεν θα δεχθούν καμία παρατυπία:
«Ο Απόλλων δεν πρόκειται να δεχθεί και να αφήσει στην τύχη αποφάσεις που δεν θα είναι σύννομες… Σας ενημερώνουμε πως θα είμαστε παρόντες και θα παρακολουθούμε τα πάντα. Φτιάξτε σωστά το παιχνίδι… Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά εκφράζουμε την ανησυχία μας για τον τρόπο λειτουργίας της διοργανώτριας. Δεν έχουμε καμία διάθεση απειλής, αλλά προειδοποιούμε πως δεν θα ανεχθούμε καμία παρατυπία…».

Keywords
Τυχαία Θέματα