Απόλλωνας από τα... παλιά!

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε άνετα τους τρεις βαθμούς στην έδρα του Ρούβα στη Κρήτη με 3-0 και «σκαρφάλωσε» στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο βαθμούς πίσω από τον Πανηλειακό.


Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά από το πρώτο λεπτό του αγώνα και μόλις στο 2΄, έχασαν σημαντική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Μπιλίτσης επιχείρησε το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Γιαννακάκης αποσόβησε τελευταία στιγμή το γκολ.

Ο Ρούβας ισοφάρισε τις ευκαιρίες

στο 40΄, όταν ο Ταχμαζίδης μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, όμως τελευταία στιγμή έδιωξε σωτήρια ο Δημογιάννης.

Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το 55΄, όταν ο Καραδέμητρος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 30 μέτρα, άνοιξε το σκορ για τον ιστορικό Απόλλωνα.

Το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Διαμαντής στο 72΄ με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, ενώ το 3-0 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 85΄ με κεφαλιά.

Ρούβας (Μύρων Σηφάκης): Καλομοίρης, Γιαννακάκης, Κωνσταντάρας, Καραγιαννίδης, Ανυφαντάκης (69' Ξημεράκης), Σταθόγλου, Μαραγκάκης, Μπελίτσας (88' Καραταράκης), Ταχμαζίδης, Περογαμβράκης (75' Αντωνάκης), Φουκαράκης.

Απόλλων Σμύρνης (Στάθης Σταθόπουλος): Κόης, Δημογιάννης, Κοροβέσης, Κισκαμπάνης, Κύργιας, Σαββίδης, Λαζανάς (60' Μπιμπίρης), Μπιλίτσης, Τσιλιγκίρης (65' Διαμάντης), Καραδέμητρος (85' Κρουσταλέλης), Ζαχαρόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα