Απτόητη η Σίτι

Για ακόμα μία φορά η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι επικράτησε, αυτή τη φορά με 3-1 της Γουλβς στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ».

Η νίκη της Σίτι απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δώσει φτερά στους ποδοσφαιριστές του Ρομπέρτο Μαντσίνι, οι οποίοι συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν. Έτσι κατάφερε να πάρει την πέμπτη της συνεχόμενη νίκη στο αγγλικό πρωτάθλημα και διατήρησε το προβάδισμα των πέντε βαθμών από τους «κόκκινους διαβόλους».

Αυτή τη φορά οι «πολίτες» επικράτησαν 3-1 της Γουλβς με έναν σχετικά δύσκολο τρόπο. Ο Τζέκο στο 52’άνοιξε το σκορ, με τον Κολάροφ να κάνει το 2-0

στο 67’. Στο 75’ ο Χαντ μείωσε με πέναλτι στην φάση όπου αποβλήθηκε ο Κομπανί. Ωστόσο στο 91’ ο Τζόνσον διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, διώχνοντας το άγχος από την ομάδα του.

Σημαντική νίκη για την παραμονή της πήρε η Φούλαμ εκτός έδρας απέναντι στην Γουίγκαν με 2-0. Ο Ντέμπσεϊ στο 43΄άνοιξε το σκορ, με τον Ντεμπελέ στο 87’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Μεγάλη ανάσα πήρε και η Σουόνσι που πήρε σημαντική νίκη με 3-1 απέναντι στην Μπόλτον. Ο Άλεν στο 49’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, οι οποίοι έκανε δύο τα τέρματά τους με πέναλτι του Σινκλέρ στο 57’. Ο Γκράχαμ με αυτογκόλ μείωσε για τους φιλοξενούμενους στο 73’, με τον ίδιο παίκτη να εξιλεώνεται στις καθυστερήσεις και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Σάντερλαντ και Άστον Βίλα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν δύο φορές το προβάδισμα με τους Πετρόφ (20’) και Νταν (85’) με τις «μαυρόγατες» να απαντούν άμεσα με τους Γουίκχαμ (38΄) και Σεσενιόν (88’).

Τέλος εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στο «Κάροου» όπου η Νόριτς παραχώρησε ισοπαλία με 3-3 στην Μπλάκμπερν. Τα «ρόδα» πήραν τρεις φορές το προβάδισμα με τους Όιλετ (45’) και Γιακούμπου (62’), ενώ τον δείκτη του σκορ στο 3-1 είχε ανεβάσει ο Σαμπά στο 64’. Ωστόσο από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Αρχικά ο Τζόνσον μείωσε στο 83’, ενώ ο Χολτ με πέναλτι στο 94’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ, πατώντας ΕΔΩ.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα