Αρχίζει το πρωτάθλημα της F1

Ο πρώτος αγώνας της σεζόν του 2012, θα διεξαχθεί το προσεχές σαββατοκύριακο στην πίστα Μελβούρνης, στην Αυστραλία.


Τα φώτα στη γραμμή της εκκίνησης έχουν ήδη ανάψει. Όλα είναι έτοιμα για την πρώτη εκκίνηση της σεζόν. Στη σχάρα της εκκίνησης θα βρούμε όχι ένα και δύο αλλά 6 παγκόσμιους πρωταθλητές, οι οποίοι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν είναι να μας υποσχεθούν ένα συναρπαστικό αγώνα αλλά και μια εξίσου ενδιαφέρουσα συνέχεια, στους 20 γύρους του φετινού πρωταθλήματος.

Τα βλέμματα όλα σε πρώτη φάση τουλάχιστον, την Κυριακή 18 Μαρτίου, θα συγκεντρώσει ο Σεμπάστιαν Φέτελ, που

είναι και ο κάτοχος του τίτλου του πρωταθλητή, τις τελευταίες δύο σερί χρονιές- και προφανώς θέλει να... «τριτώσει». Τα υπόλοιπα «δυνατά χαρτιά» του grid είναι, τόσο ο Φερνάντο Αλόνσο, όσο και οι Λούις Χάμιλτος και Τζένσον Μπάτον.

Αξίζει να σημειωθεί η επιστροφή του Κίμι Ράϊκονεν στη δράση του κορυφαίου μηχανοκίνητου πρωταθλήματος στον κόσμο –μετά από δύο χρόνια προσπάθειας για καθιέρωση και διάκριση στους αγώνες ράλι.

Επίσης, στα 43 του πλέον, ο Μίκαελ Σουμάχερ θα συνεχίσει και φέτος να προσπαθεί για να θυμίσει κάτι από το ένδοξο παρελθόν του και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως δε θα σταματήσουμε να περιμένουμε το καλύτερο από αυτόν, παρά μόνο όταν θα αποφασίσει να εγκαταλείψει οριστικά τους αγώνες της F1 (και ίσως να στραφεί σε άλλες μορφές, όπως και τόσοι άλλοι συνάδελφοί του- πρωταθλητές και μη).

Keywords
Τυχαία Θέματα