Άργησαν οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς

Ο Μάικ Μουστάκας είχε 1/4 hits, αλλά ήταν ο μοιραίος των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς στην ήττα με 9-7 από τους Χιούστον Άστρος.

Οι «βασιλικοί» μείωσαν από 9-2 σε 9-7 στο ένατο inning, αλλά ο Xavier Cedeno, σαν έκτος pitcher των Άστρος, πήρε το τελευταίο out σε βάρος του Μουστάκα. Μάλιστα ο ελληνικής καταγωγής infielder είχε σκοράρει στην αρχή του ένατου inning, αλλά επανήλθε σε θέση hitter. Έτσι ο J.A. Happ (5-7) κράτησε τη νίκη ευνοούμενος από τα

home runs των Brian Bixler, Brian Bogusevic και Justin Maxwell.

Ένα hit είχε ο Τζορτζ Κοτταράς στο δύσκολο 7-6 των Μιλγουόκι Μπρούερς επί των Τορόντο Μπλου Τζέις. Μάλιστα το νικητήριο home run του Aramis Ramirez στο έβδομο inning χρειάστηκε ριπλέι, για να κατακυρωθεί. Αν και δέχθηκε τριπλό home run από τον Jose Bautista και το 6-6, ο Kameron Loe (4-2) χρεώθηκε τη νίκη, ύστερα από το δωδέκατο save του John Axford. Οι Edwin Encarnacion και Brett Lawrie «έγραψαν» επίσης για τον καναδικό σύλλογο.

Οι Lonnie Chisenhall και Casey Kotchman πέτυχαν από τρία RBIs στο 10-9 των Κλίβελαντ Ίντιανς επί των Σινσινάτι Ρεντς, οι οποίοι απώλεσαν σερί έξι νικών. Αμφότεροι οι παίκτες σημείωσαν από ένα διπλό home run, ενώ «τιμώρησαν» τον Sam LeCure (2-2) στο έκτο inning «σπάζοντας» το ισόπαλο 7-7 με RBIs. Επίσης, ο Shin-Soo Choo είχε άλλο home run των «ινδιάνων», ενώ οι Joey Votto και Jay Bruce σημείωσαν αντίστοιχα χτυπήματα για τους Ρεντς. Ακόμα, ο Joe Smith (5-1) πήρε τη νίκη σαν reliever του Dereck Lowe. Τέλος ο Chris Perez συμπλήρωσε 22 saves.

Με το ευρύ 12-3 επικράτησαν οι Σικάγο Καμπς των Σικάγο Ουάιτ Σοξ. Το ντέρμπι της «πόλης των ανέμων» σημαδεύτηκε από τα home runs του Bryan LaHair, Alfonso Soriano, Starlin Castro και Luis Valbuena. Από την άλλη, οι Geovany Soto, Paul Konerko και A.J. Pierzynski είχαν αντίστοιχα ατομικά χτυπήματα, αλλά ο Matt Garza (3-5) ευνοήθηκε από τους επιθετικούς του και πήρε εύκολη νίκη εναντίον του Zach Stewart (1-2)

Σε εξέλιξη είναι τα Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Σιάτλ Μάρινερς, Λος Άντζελες Έιντζελς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς και Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Τέξας Ρέιντζερς, τα οποία ολοκληρώνουν το σημερινό πρόγραμμα του MLB. Νωρίτερα τελείωσαν τα δύο πρώτα παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα