Αργυρίου: «Η Νάουσα αντέχει στα δύσκολα»

Αισιόδοξος ότι η Νάουσα θα επιστρέψει στις επιτυχίες και θα διεκδικήσει ως το τέλος το πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Βασίλης Αργυρίου.

Μιλώντας μετά την τελευταία προπόνηση των «γαλάζιων» την Παρασκευή ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Εθνικό Βατερού, ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε: «Είμαστε μια ομάδα που αντέχει στα δύσκολα. Βρέθηκε σε κακή μέρα στο παιχνίδι με την Αλεξάνδρεια. Περιμένω από τους παίκτες μου να αντιδράσουν σωστά και νομίζω ότι θα το αποδείξουν. Κατάλαβαν ότι η ήττα αυτή ήταν άσχημη για την ομάδα. Θέλουμε να επανέλθουμε στις επιτυχίες

για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Ο κόσμος πάντα βοηθάει να χτιστεί η ομάδα. Οποιος αγαπάει την Νάουσα έρχεται και την βλέπει και αυτή την περίοδο θέλουμε τους οπαδούς δίπλα μας να μας στηρίξουν κι εμείς θα τους δικαιώσουμε». Στα αγωνιστικά, δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Καραλιόπουλος και ο στρατευμένος Μανδάλης.

Τέλος, με ανακοίνωση της διοίκησης του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ, από την Κυριακή κυκλοφορούν κάρτες διαρκείας για τα εναπομείναντα 10 εντός έδρας ματς της ομάδας, στη συμβολική τιμή των 50 ευρώ, δηλαδή 5 ευρώ ανά παιχνίδι, δίνοντας τη δυνατότητα στους Ναουσαίους να έρθουν, με ένα ελάχιστο ποσό, κοντά στην προσπάθεια για την επάνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Keywords
Τυχαία Θέματα