Αργυρίου: «Κουραστήκαμε να… προετοιμαζόμαστε»

Από τα τέλη Ιουλίου έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της Νάουσας, με τον Βασίλη Αργυρίου να δηλώνει πως έχει κουράσει η αναμονή για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής των «γαλάζιων» μίλησε στο Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 (radioalexandria.gr) για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για τη Νάουσα της νέας περιόδου.

«Ο προγραμματισμός της Νάουσας ξεκίνησε πολύ νωρίς και η καθυστέρηση αυτή της έναρξης του πρωταθλήματος κούρασε αρκετά όλους στην ομάδα. Φέτος στη Δ’ Εθνική από τη στιγμή που υποβιβάζονται 8 ομάδες, ο πρωταθλητισμός είναι και η διέξοδος για την παραμονή στην

κατηγορία. Το θετικό φέτος είναι πως στον όμιλος της Ημαθίας υπάρχουν δυνατές και καλές ομάδες, κάτι που ενισχύει τον ανταγωνισμό και θα οδηγήσει σε ένα όμορφο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα πολύ δύσκολο», τόνισε αρχικά ο Αργυρίου.

Αναφερόμενος στην ομάδα του, υποστήριξε: «Η Νάουσα φέτος προσπαθεί να αναδείξει νέους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν 30 ποδοσφαιριστές, οι 19 από αυτούς είναι κάτω από 18 χρονών και αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα. Η οικονομική συνέπεια, η αγωνιστική σταθερότητα της ομάδος, η ηρεμία του ποδοσφαιρικού τμήματος και το μέταλλο του κάθε ποδοσφαιριστή να αντεπεξέλθει στον πρωταθλητισμό είναι οι παράγοντες που συμβάλλουν στο να πρωταγωνιστήσει μία ομάδα στο κάθε πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα