Άρης Ακροποτάμου – Ορφέας Ξάνθης 3-1

Την εξαιρετική του παρουσία στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής συνέχισε την Κυριακή (15/1) ο Άρης Ακροποτάμου, επικρατώντας με 3-1 του Ορφέα Ξάνθης.

Η ομάδα του Ακροποτάμου με τη νίκη της αυτή παρέμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πίσω από Εθνικό Σιδηροκάστρου, εν αντιθέσει με τους Ξανθιώτες, οι οποίοι βρίσκονται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι στον Ακροπόταμο ήταν ανοικτό, με τις δύο ομάδες να δείχνουν διάθεση να επιτεθούν. Ο Άρης

ευτύχησε να προηγηθεί στο 25’ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μανάφη, το οποίο είχε κερδίσει ο Σαουλίδης από μαρκάρισμα του Μεμέτογλου. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία… ανάσα από την ισοφάριση στο 45’ αλλά η προσπάθεια του Μουμίν Ογλού σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ευτύχησε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο 65’ με τον Παπαδόπουλο, έπειτα από ωραία συνεργασία των Μανάφη και Πασχάλα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ορφέας είχε μία ακόμα ευκαιρία να σκοράρει, ωστόσο και πάλι το δοκάρι δεν έκανε τη… χάρη στον Μαλαδένη.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο… εύκολα για τους γηπεδούχους στο 85’ με τον Σαλαπάτα, ο οποίος διαμόρφωσε το 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 90’ με το πέναλτι του Μουμίν Ογλού, έπειτα από ανατροπή του Μαλαδένη από τον Αραδούλη.

«Άρχοντας» του αγώνα ήταν ο Βουρνέλης από την Μακεδονία.

Άρης Ακροποτάμου: Χατζηνικολής, Μεμούρης, Καμπερίδης, Αραδούλης, Τσέπα, Μανάφης, Πασχάλας (66 Μαρούδας), Παπαδάτος (83 Σαλαπάτας), Σαουλίδης (57 Τσορμπατζής), Παπαδόπουλος, Σακόπουλος.

Ορφέας Ξάνθης: Μεμέτογλου, Πεχλιβάνης, Μαυρόπουλος, Μαλαδένης, Παυλακάκης, Σουκρήογλου, Χουσεϊνογλου, Μόσχος (68 Μπαμπαϊτης), Χιντ (58 Καραγκιόζης), Ξανθόπουλος (68 Μαυρίδης), Μουμίν Ογλού.

ΚΑΒΑΛΑ: Ντίνα Τσολακίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα