Άρης: Εκδικάστηκαν οι τέσσερις προσφυγές, αναβολή για Κατίδη

Κανονικά εκδικάστηκαν τη Δευτέρα (11/06) οι προσφυγές των Ρικάρντο Φατί, Φράνσις Ντίκο, Καλίφα Σανκαρέ και Μιχάλη Σηφάκη κατά της ΠΑΕ Άρης, την ίδια ώρα που αυτή του Γιώργου Κατίδη πήρε αναβολή για τις 25 Ιουνίου, όταν και αναμένεται να βγουν οι αποφάσεις για τις υπόλοιπες τέσσερις.

Οι «κίτρινοι» έδωσαν σήμερα μία πολύ κρίσιμη «μάχη»,

σε μια προσπάθεια να κλείσουν τα πέντε ανοιχτά μέτωπα των προσφυγών και να απαλλαγούν από υποθέσεις που τόσο πολύ τους έχουν στοιχίσει, ευελπιστώντας παράλληλα να μην έχουν… συνέχεια.

Ο νομικός εκπρόσωπος των Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ, όπως αναμενόταν, ζήτησε να εκδικαστούν κανονικά οι προσφυγές, μην αφήνοντας μάλιστα παράθυρο για τις υψηλές ρήτρες που ανέρχονται σε 800.000 και 600.000 ευρώ. Η απόφαση έτσι για τις τρεις αυτές υποθέσεις αναμένεται να βγει στις 25 Ιουνίου, καθώς λόγω εκλογών, η αρμόδια επιτροπή δεν θα συνεδριάσει την επόμενη Δευτέρα, ενώ στο διάστημα αυτό οι δυο πλευρές έχουν δικαίωμα να καταθέσουν υπομνήματα.

Από εκεί και πέρα σε πρώτο βαθμό εκδικάστηκε και η προσφυγή του Μιχάλη Σηφάκη, ο οποίος διεκδικεί 188.000 ευρώ (ποσό που ανέρχεται στα δεδουλευμένα του), αλλά και τη ρήτρα των 800.000 ευρώ που προβλέπεται από το συμβόλαιό του. Οι άνθρωποι του Άρη, μπορεί να μην αρνήθηκαν την οφειλή των 188.000 ευρώ, υποστήριξαν ωστόσο ότι η ρήτρα δεν εμπίπτει στη λεγόμενη προστατευόμενη περίοδο των τριών χρόνων για παίκτες κάτω των 28 ετών, από τη στιγμή που το συμβόλαιο του διεθνούς πορτιέρο εκπνέει στις 30 Ιουνίου.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως ειδικά στην περίπτωση Σηφάκη, πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα ήταν θετικό για τον Άρη, οι διοικούντες τον οποίο αισιοδοξούν έτσι ότι θα του επιδικαστούν μόνο τα δεδουλευμένα.

Όσον αφορά τέλος στην υπόθεση του Γιώργου Κατίδη, ο εκπρόσωπος του Άρη, Αργύρης Λίβας ζήτησε και πήρε αναβολή για τις 25 Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα