Άρης: «Μας έβριζαν άνθρωποι της διοίκησης του Ηρακλή»

Οι άνθρωποι του Άρη καταγγέλουν τη συμπεριφορά οπαδών και διοίκησης του Ηρακλή στο μεταξύ τους παιχνίδι στη Μίκρα.

Λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του προπονητή της ΤΣΣΚΑ, Αλεξάντερ Ποπόφ, για την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο παιχνίδι του Champions League στον Εύοσμο, ήταν η σειρά του Άρη να μιλήσει για απαράδεκτες συνθήκες, αυτή τη φορά

στο κλειστό της Μίκρας.

«Μέσα σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, όταν οι θεατές σε φτύνουν, σε βρίζουν και σου πετούν αντικείμενα, δεν μπορείς να παίξεις βόλεϊ. Οι οπαδοί απειλούσαν να μπουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ένα φαινόμενο που καταδικάζω και πρέπει όλοι εμείς οι παίκτες να αποβάλουμε. Πρέπει να σταματήσει να συμβαίνει, επιτέλους, αυτό το πράγμα», τόνισε ο Δημήτρης Ριζόπουλος και πρόσθεσε:

«Αν παίχθηκε βόλεϊ στο τάι μπρέικ; Φυσικά όχι. Οι συνεχείς διακοπές του αγώνα, μετά τα μισά του 5ου σετ, είχαν συνέπεια να «κρυώσουμε» όλοι οι παίκτες, και των δύο ομάδων. Αντί να είμαστε πρωταγωνιστές εμείς οι παίκτες, ήταν πρωταγωνιστές οι οπαδοί. Και ήταν αρνητικοί πρωταγωνιστές».

Στο ίδιο πνεύμα και οι δηλώσεις του team manager των «κιτρίνων», Κώστα Ευθυμιάδη: «Μας βρίζανε, μας φτύνανε, μας πετούσανε τσιγάρα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, πώς να παίξουμε βόλεϊ; Οι ίδιοι οι άνθρωποι της διοίκησης του Ηρακλή, τους οποίους υποτίθεται ότι είχαν βάλει να συγκρατούν τους οπαδούς, έβριζαν τους παίκτες μας την ώρα που πήγαιναν για σερβίς! Απαράδεκτα πράγματα. Δηλαδή απαγορεύεται να χάσει ο Ηρακλής μέσα στην έδρα του, ακόμα κι όταν η φιλοξενούμενη ομάδα είναι καλύτερη; Πρέπει να καταφεύγουν σ' αυτές τις μεθόδους κάθε φορά που η ομάδα τους κινδυνεύει να χάσει;».

Keywords
Τυχαία Θέματα