Ασημάκη: «Είμαστε σε εγρήγορση »

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη, μέλος της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας ομάδας πόλο των γυναικών αποκάλυψε πως «δεν έχουμε γιορτάσει ακόμη για το χρυσό».

Μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για το τι πρέπει να κάνει η Εθνική ομάδα στο προολυμπιακό τουρνουά: «Θα αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες όπως είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ιταλίας. Δεν πάμε μόνο για προετοιμασία. Το προολυμπιακό είναι το Πάσχα. Ακόμη έχουμε καιρό. Για να περάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες

χρειάζεται να είμαστε στην τελική τετράδα. Είμαστε επικεφαλής του γκρουπ σε όμιλο με Πολωνία, Ουγγαρία και Ισπανία».

Αναφερόμενη στα προβλήματα είπε: «Έχουμε πολλά προβλήματα. Με τα πριμ κυρίως, τα οποία δικαιούμαστε βάσει νόμου. Νιώθουμε λίγο άσχημα, επειδή μπορεί κάποιος να πει ότι γκρινιάζουμε. Αν σκεφτεί κανείς την εποχή που ζούμε. Παρότι έχουμε σημειώσουμε επιτυχίες, δεν έχουμε καταφέρει να έχουμε κάποιες χορηγίες».

Για τον ανταγωνισμό σε παγκόσμιο επίπεδο είπε: «Παγκόσμια το επίπεδο είναι καλό. Υπάρχει η ιδιαιτερότητα ότι μπορούν όλες να κερδίσουν κάθε ομάδα. Κι εμείς πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για να μπορούμε να διατηρούμαστε με υψηλό επίπεδο»

Keywords
Τυχαία Θέματα