Ασπίδα προστασίας ενάντια στους μύκητες των ποδιών

Με την θερμοκρασία να ανεβαίνει, εν όψει ενός πολύ ζεστού καλοκαιριού, οι μυκητιάσεις ποδιών καραδοκούν και μάλιστα είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα που παρουσιάζεται τους θερινούς μήνες.

Συνήθως αναπτύσσεται όπου υπάρχει ο συνδυασμός νερού με πολυκοσμία και κάθε χρόνο ταλαιπωρεί πάρα πολλά άτομα στη χώρα μας. Οι δερματολόγοι μάλιστα αναφέρουν ότι το 15% του πληθυσμού υποφέρει κάθε χρόνο ενώ οι ασθενείς αναλώνονται σε μακροχρόνιες και όχι αποτελεσματικές θεραπείες.

Επειδή όμως καλοκαίρι χωρίς παραλία,

ανοιχτά παπούτσια και παιχνίδια στην άμμο δεν γίνεται και επειδή είναι πολύ πιθανόν να έρθετε αντιμέτωποι με τους ενοχλητικούς μύκητες μην ξεχάσετε να βάλετε στο φαρμακείο που θα έχετε μαζί σας στις διακοπές την καλύτερη και πιο γρήγορη ασπίδα προστασίας!

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή θεραπεία που δεν θα σας ταλαιπωρεί επί εβδομάδες και μάλιστα χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα. Ο λόγος για το Lamisil Once® το οποίο λύνει το πρόβλημα της μυκητιάσεις με μία μόνο εφαρμογή.

Η αποτελεσματικότητα του οφείλεται βασίζεται στη μυκητοκτόνο δράση της τερβιναφίνης. Πρακτικά έχει ένα μοναδικό σύστημα διοχέτευσης του φαρμάκου στο δέρμα και έτσι με μια μόνο εφαρμογή δρα για τις επόμενες 13 ημέρες, απαλλάσσοντας τους ασθενείς από την ανάγκη καθημερινής εφαρμογής φαρμάκων. Αρκεί μια και μόνο εφαρμογή και στα δυο πόδια.

Σχηματίζει ένα αόρατο φιλμ απελευθερώνοντας μέσα στο δέρμα όλη την ποσότητα τερβιναφίνης που χρειάζεται για την αποτελεσματική εξόντωση των μυκήτων που προκαλούν το «Athlete’s Foot» γνωστό στα ελληνικά ως «Πόδι του αθλητή» που ονομάστηκε έτσι γιατί οι μυκητιάσεις εμφανίστηκαν αρχικά σε αθλητές που κινούνταν σε χώρους όπου αναπτύσσονται γρήγορα οι μύκητες.

Επειδή όμως ο καθένας μας είναι διαφορετικός μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε άλλα δύο προϊόντα αφενός για μη λιπαρή σύνθεση και αφετέρου για ακόμη πιο εύκολη χρήση.

Το Lamisil GEL® είναι ένα δροσιστικό gel το οποίο σε σύγκριση με άλλα προϊόντα που χρειάζονται έως και 4 εβδομάδες με χρήση 1 με 2 φορές την ημέρα, επί 1 εβδομάδα σκοτώνει τους μύκητες και σας προσφέρει μία αποτελεσματική θεραπεία.
Η σύνθεση του σε μορφή gel, ανακουφίζει τις περιοχές του δέρματος που υποφέρουν από μύκητες, καταπραΰνοντας την αίσθηση καψίματος και τη φαγούρα. Προσφέρει μία αίσθηση δροσιάς χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας στο δέρμα.

Αν τώρα, το πρόβλημα της μυκητίασης είναι σε περιοχή που δυσκολεύετε να φτάσετε ή απλά δε θέλετε να λερώσετε τα χέρια σας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το Lamisil SPRAY®. Aποτελεί και αυτό θεραπεία μίας εβδομάδας για μυκητιάσεις δέρματος και ποικιλόχρους πιτυρίαση. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, αφού η συσκευασία σε spray επιτρέπει την σωστή εφαρμογή ενώ ψεκάζει και ανάποδα!


Τα προϊόντα διατίθενται μόνο από φαρμακεία και συνίσταται η χρήση τους σε ενήλικες.

Να θυμάστε ότι μπορεί το Lamisil να σας λύσει τα χέρια και να απαλλαγείτε γρήγορα από το πρόβλημα της μυκητίασης αλλά θα πρέπει και μετά τη θεραπεία να προσέχετε οι ίδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα