Αστέρας ήταν ο Μανίκας!

Με πρωταγωνιστή τον Μανίκα ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, ο Αστέρας Μαγούλας επικράτησε της Ζακύνθου με 3-1, η οποία από το 15΄ είχε την υπεροχή του αγώνα.

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο πάθος, αλλά και στο πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο των αμυντικών της Ζακύνθου, ο Αστέρας Μαγούλας πήρε τη νίκη στην Ελευσίνα με 3-1, χάρης σε τρία γκολ του Μανίκα (5΄, 7΄, 9΄).

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδιάστηκαν από τον ορεξάτο Μανίκα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα παιδαριώδη λάθη των αμυντικών τους και βρέθηκαν πίσω

σκορ με 3-0 μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο.

Από το 15΄ η Ζάκυνθος κατάφερε και ισορρόπησε τον αγώνα, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει, με τον Μαγκαφίνη να βάζει τον Νεστιόρ στο 25΄ στη θέση του Χαριάτη, θέλοντας να δώσει ύψος στην επίθεση.

Η ομάδα της Μαγούλας αρκέστηκε σε παθητικό παιχνίδι και στο 62΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία για να μειώσουν το σκορ. Ο Γεωργίου εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σαμαράς έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα βρίσκε στο δοκάρι της εστίας του Αγριμάκη.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Δριμούρας στο 81΄ με κοντινό πλασέ από το ύψος της περιοχής, ενώ οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κορνελάτου (90΄), αλλά και τον τραυματισμό του Γεωργίου (85΄).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Αγριμάκης, Κουσουρής, Σιακαβάρας (46΄ Τσούπρος), Σωτήρχος, Κολοβός, Μαρής, Κονέ (67΄ Έβερετ), Οξύζογλου (68΄ Κορνελάτος), Λάμπρου, Μανίκας, Σερέπας

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Τοπαλίδης, Καρυπίδης (46΄ Νεόφυτος), Σαμαράς, Χαρτσιάς, Γραικός, Λιβέρης, Χαριάτης (25΄ Νεστιόρ - 57΄ Δριμούρας), Τσιριγώτης, Κωστάκης, Διαμαντόπουλος, Γεωργίου

Keywords
Τυχαία Θέματα