Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 1-0 (Κ20)


Τη νίκη πήρε η ομάδα Νέων του Αστέρα Τρίπολης επί της ΑΕΚ, αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα.

Οι Αρκάδες μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 10’ απείλησαν με τον Γκαϊδατζή, ενώ έχασαν κι άλλη ευκαιρία στο 34’ με κεφαλιά του Μπακασέτα. Στο 43’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Τογρού όμως να στέλνει την μπάλα στο αριστερό δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης όμως φρόντισε στο 59’ να διορθώσει το λάθος του και με σουτ έκανε το 1-0. Η ΑΕΚ δεν γινόταν

απειλητική, παρά το γεγονός ότι στο 75’ ο Αναστασόπουλος του Αστέρα αποβλήθηκε απευθείας. Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα οι παίκτες του Ντανιέλ Μπατίστα πίεσαν, αλλά οι Εγγλέζου και Βλάχος δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Γεωργακόπουλο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γεωργακόπουλος, Σβίγγος, Λυμπέρης, Παπαδημητρίου, Πετρούσης, Αναστασόπουλος, Γκαϊδατζής, Βαλκάνος, Γιώτσας (55’ Γκρόσιος/ 69’ Νικολίτσας), Μπακασέτας, Τογρού (65’Λούβρης)

ΑΕΚ: Δωριάδης, Αργυρίου, Ερέκη, Βλάχος, Γαρουφαλιάς, Τσέβας, Νικολιάς (84’ Λαζαρίδης), Παληαρούτας (64’ Δημγκιόκας), Κοζάκης (73’ Κάλλας), Γρόντης, Εγγλέζου

Keywords
Τυχαία Θέματα