Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 1-4 (Κ20)

Σαρωτική ήταν η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, η οποία πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη, επικρατώντας 4-1 του Αστέρα.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν από μια μεγάλη ευκαιρία. Στο 30’ ο Ντινιωτάκης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Σκόνδρας σούταρε με δύναμη, απέκρουσε ο Βλάχος και στη συνέχεια της φάσης η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Γιώτσα, περνώντας ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι. Σε αυτή τη φάση χτύπησε ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» και έγινε αλλαγή

στο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός απάντησε στο 39’ όταν ο Σταμόγιαννος έπιασε το σουτ, με τον Στεφανάκο να αποκρούσει την μπάλα με τα πόδια, ενώ στη συνέχεια νέο σουτ του Ιωαννίδη, βρήκε σε σώματα αμυντικών του Αστέρα και κατέληξε άουτ.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, οι Αρκάδες έχασαν μια καλή ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Ντινιωτάκης βρέθηκε απέναντι από τον Χουτετσιώτη, αλλά πλάσαρε άουτ. Στο 60’ όμως ο ίδιος παίκτης πήρε την μπάλα από τον Χουτετσιώτη που είχε βγει από την εστία του και έκανε το 1-0. Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τον Ολυμπιακό να απαντά άμεσα. Στο 61’ ο Λυκόγιαννης με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 65’ ύστερα ο Ιωαννίδης με κάθετη πάσα βρήκε τον Σούκια, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 2-1 για τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως προς το τέλος του αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν άλλα δύο γκολ. Στο 88’ ο Διαμαντάκος έκανε το 3-1, ενώ στις καθυστερήσεις ο Λύρας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για τον Ολυμπιακό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Στεφανάκος, Σβίγκος, Λυμπέρης, Παπαδημητρίου, Πετρούσης, Σκόνδρας (73’ Στασινόπουλος), Ντινιωτάκης, Τσουμάγκας, Γιώτσας (66’ Κατσαρός), Βαλκάνος, Σαραντόπουλος (83’ Τογρού)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βλάχος (46’ Χουτετσιώτης), Τζίνο, Δημακάκος, Ρουγκαλάς, Σούλης, Σταμόγιαννος, Ιωαννίδης (84’ Ιωαννίδης), Κοτσαρίδης, Διαμαντάκος, Σούκιας, Λυκόγιαννης

ΤΡΙΠΟΛΗ: Άρης Κολλιντζογιαννάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα