Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 2-1 (Κ20)

Με 2-1 επικράτησε η ομάδα Κ20 του Αστέρα Τρίπολης επί της αντίστοιχης του Πανιωνίου, για την 30ή αγωνιστική.

Ο Αστέρας ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 6' ο Ντινιωτάκης με μια όμορφη ατομική ενέργεια από τα αριστερά έδωσε έτοιμο γκολ στον Νικολίτσα, ο οποίος εντός μεγάλης περιοχής έκανε από κοντά το 1-0.

O Πανιωνίος πίεσε στη συνέχεια και έχασε μερικές ευκαιρίες, όπως στο 27’όταν το σουτ του Μακαρονά έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ και ενώ ο Λαδάς ήταν εκτός εστίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο,

οι Αρκάδες είχαν αντίθετο αέρα κάτι που τους δυσκόλεψε αρκετά. Ωστόσο, στο 54’ ύστερα από ενέργεια του Γκαϊδατζή από τα αριστερά, ο Κατσαρός με προβολή, πρόλαβε την έξοδο του Ανέστη και έκανε το 2-0.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, και στο 60’ ο Σταμάτης γύρισε την μπάλα από τα δεξιά και ο Σμυρλής από το ύψος της μικρής περιοχής μείωσε σε 2-1.

Στο 61' αποβλήθηκε για τον Αστέρα ο Πετρούσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Λαδάς, Πετρούσης, Λυμπέρης, Τσέζαρεκ, Παπαδημητρίου (46' Βαλκάνος), Αναστασόπουλος, Κατσαρός (58' Κλάπης), Τόγρου (84' Σβίγγος), Γκαϊδατζής, Νικολίτσας, Ντινιωτάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Σπυρόπουλος, Πήττας, Σαμαρόπουλος, Κλης (75' Λαγός), Ζυγογιάννης (52' Μπούζας), Μπότης, Τσουβαλτσίδης, Σταματής, Μακαρόνας, Σμυρλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα