«Αστεράτος» στην Άμφισσα ο Αγροτικός!

Τα πνευμόνια του με καθαρό αέρα σωτηρίας ανανέωσε ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος επικρατώντας του Φωκικού στην Άμφισσα (1-0), αναρριχήθηκε εκτός «κόκκινης» ζώνης, πετώντας σε αυτήν την ομάδα της Άμφισσας!

Τι και αν ο καιρός ήταν ιδανικός για ποδόσφαιρο στην Άμφισσα με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μόνο σε αυτό δεν είχαν το μυαλό τους! Σε μία αναμέτρηση με την ταμπέλα «έξι βαθμών» καρφωμένη πάνω της, τα ισχυρά θέλω των δύο

ομάδων που δεν είναι άλλο από την εξασφάλιση της παραμονής, αλληλοεξουδετερώθηκαν, με αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο η αναμέτρηση να μην προσφέρεται για… ξενύχτηδες!

Κόντρα ωστόσο στη ροή του αγώνα καθώς ο Φωκικός είχε την υπεροχή δείχνοντας να θέλει περισσότερο τον αγώνα, ο Αγροτικός Αστέρας ήταν αυτός που πήρε κεφάλι στο σκορ στις καθυστερήσεις. Και ενώ μέχρι εκείνη την ώρα οι φιλοξενούμενοι (κλεισμένοι στα καρέ τους) σέβονταν το... άβατο της περιοχής του Γιακουμή ο οποίος περνούσε ένα από τα ευκολότερα απογεύματα της καριέρας του (σε σημείο που θα μπορούσε να πάρει και τη σιέστα του χωρίς να το καταλάβει κανείς!), ο Νίκος Καθάριος, κάνοντας του… κεφαλιού του μετά από σέντρα του Βλαχόπουλου στο 47΄, υποχρέωσε τον πορτιέρο του Φωκικού να δει εφιάλτη!

Με την έξοδο από τα αποδυτήρια για δεύτερη φορά, οι ποδοσφαιριστές του Μίχου εμφανίστηκαν αποφασισμένοι για την ολική ανατροπή, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα το άγχος τους κυρίευε, με αποτέλεσμα, είτε να αφήνουν ημιτελείς τις επιθετικές τους πρωτοβουλίες, είτε να πέφτουν πάνω σε έναν εξαιρετικό Γιακουμή, επιβεβαιώνοντας τόσο τη σταθερότητά του, όσο και την ικανότητα πτήσης του (όπως στη φάση του 70΄ που έδιωξε με τα… νύχια την κεφαλιά του Κωστόπουλου μετά από φάουλ του Φαρμάκη)!

Από τη στιγμή έτσι που ο Φωκικός δεν κατάφερε να δημιουργήσει το… ρήγμα στο αμυντικό τείχος που είχαν στήσει οι ποδοσφαιριστές της ομάδας από τον Εύοσμο στην περιοχή τους, οι τελευταίοι πανηγύρισαν (έστω και με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Σαχινίδη στο 94΄) ένα υπερπολύτιμο τρίποντο σκαρφαλώνοντας πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 28 βαθμούς. Εκεί που βρίσκεται πλέον η ομάδα της Άμφισσας με 27, εφτά αγωνιστικές πριν το φινάλε!

ΦΩΚΙΚΟΣ (Πέτρος Μίχος): Βρονταράς, Χαλούλος, Φαρμάκης (77' Γεωργουσόπουλος), Δημητρίου, Παϊζάνος, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Μπουλούλης (52' Κανελλόπουλος), Καλλέργης, Διαμαντόπουλος, Ταμπάκης (72' Αντράντε).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Κούτσης): Γιακουμής, Παπαδόπουλος, Βοσκόπουλος, Μερεσιώτης, Μαργαρίτης (30' λ.τ Ν. Καθάριος), Ασπρίδης, Καρακατσάνης, Π. Καθάριος, Καπνίδης (36' Σαχινίδης), Τσάτσας, Βλαχόπουλος (83' Προβατίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα