Άστραψε και βρόντηξε… ο Τσίρκοβιτς

18:53 6/3/2012 - Πηγή: OnSports

Κατά των παικτών του τα έβαλε ο προπονητής των Τρικάλων Μίκι Τσίρκοβιτς στην προπόνηση της Δευτέρας κατηγορώντας τους, σε έντονο ύφος, για χαλαρότητα.

Παρά τη μεγάλη νίκη των «κυανέρυθρων» κόντρα στον Οδυσσέα Νυδρίου, το καλό κλίμα στην ομάδα φαίνεται πως έχει διαταραχτεί μετά το επεισόδιο του έμπειρου τεχνικού και παικτών. Πιο συγκεκριμένα, το συμβάν έλαβε χώρο στην προπόνηση της ομάδας την Δευτέρα (5/3) όταν ο Τσίρκοβιτς ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο κυριακάτικο ματς με το Νυδρί να κάνουν πρόγραμμα αποθεραπείας και από τους υπόλοιπους

να ακολουθήσουν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και κάποιες ασκήσεις μπάλας. Ωστόσο το «μελανό» σημείο στην υπόθεση είναι η αδιαφορία και η χαλαρότητα που έδειξαν οι παίκτες γεγονός που εξόργισε τον προπονητή των Τρικάλων λέγοντας τους πως με τέτοιες συμπεριφορές θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα.
Επιπλέον σε δηλώσεις του σε τοπική ιστοσελίδα υπογράμμισε πως: «Τώρα καταλαβαίνω γιατί η ομάδα αυτή δε βρίσκεται εκεί που πρέπει. Δυστυχώς κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν πολύ κακή νοοτροπία και σήμερα αντί να χαιρόμαστε για τη νίκη μας, ασχολούμαστε με τέτοια θέματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα