Αθώος για Φλορένσιο ο Εθνικός Φιλιππιάδας

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας απαλλάχτηκε των κατηγοριών για την υπόθεση του Φλορένσιο Ζοσεΐρ κάτι που έχει σαν αποτέλεσμ να ετοιμάζεται για την επιστροφή της στη Football League 2.

Σύμφωνα με την απόφαση που πήρε η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ, ο Εθνικός Φιλιππιάδας δεν ευθύνεται για τυχόν πλαστά έγγραφα που προσκόμισε ο ποδοσφαιριστής έτσι ώστε να πάρει δελτίο,

με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να του επιβληθεί κάποια ποινή.

Η απόφαση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Δεν προέκυψαν σαφείς ενδείξεις για δόλια ενέργεια από τον Εθνικό Φιλιππιάδας, καθότι δεν πρόεκυψε κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει τη γνώση του Εθνικού ότι το νομιμοποιητικό έγγραφο (διαβατήριο), που προσκόμισε ο JOCEIR FLORENCIO για να πετύχει τη μεταγραφή του δεν ήταν γνήσιο και κατά συνέπεια δεν πρέπει να επιβληθεί κάποια ποινή στον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Επίσης με την ίδια απόφαση η Επιτροπή ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ ανακαλεί το δελτίο του ποδοσφαιριστή JOCEIR FLORENCIO και του επιβάλει ποινή αποκλεισμού τριών (3) ετών από κάθε επίσημο και φιλικό παιχνίδι».

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η ομάδα από τη Φιλιππιάδα μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και τώρα τη συμμετοχή της στη Football League 2 και το Βόρειο Όμιλο, από όπου είχε αποβληθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα