Ατρόμητος Πειραιά – Ιωνικός 2-1

Σημαντική βαθμολογική… ανάσα πήρε ο Ατρόμητος Πειραιά, καθώς επικράτησε στο ντέρμπι της αγωνιστικής με 2-1 απέναντι στον Ιωνικό.

Η αναμέτρηση προσέφερε πολλές συγκινήσεις και εναλλαγές συναισθημάτων, δείγμα του επιπέδου των δύο ομάδων. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 14’ για λογαριασμό των γηπεδούχων με το αυτογκόλ του Κατσαβρία.

Μάλιστα, στο 30’ ο Ατρόμητος έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά η προσπάθεια του Δανασή σταμάτησε στο δοκάρι και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με διαφορά ενός

τέρματος.

Στο 72’ ο Μιχαήλ έφερε το ματς στα ίσια (1-1), ωστόσο στο 81’ ο Ουσταμπασίδης λύτρωσε τους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Μάλιστα, στην συγκεκριμένη φάση η ομάδα του Πειραιά ήταν τυχερή, καθώς το σουτ του σκόρερ, κόντραρε στον Τριανταφύλλου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Θωμόπουλος, Μπέλιας, Γαβαλάς, Γεωργούλης, Κούκας, Σταθουλόπουλος, Αγγέλου, Λοιζίδης, Αθανασόπουλος (77' Μυλωνάς), Ουσταμπασίδης (90' Νταλάκος), Δανάσης.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Ραχιώτης, Σέβας, Κόκαλης, Γατζούδης, Τριανταφύλλου, Κατσαβρίας (66' Μιχαήλ), Μαντούβαλος, Αχλαδιώτης, Επιτροπάκης, Χαφούς, Μυλωνάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα