Αύγουστος 2011: «Πράσινος» αποκλεισμός και πρωτάθλημα με... ερωτηματικά

Τον Αύγουστο θα τον θυμούνται για καιρό οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού επειδή οι «πράσινοι» έμειναν εκτός Ευρώπης και όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες για την κλήρωση του πρωταθλήματος, στην οποία συμμετείχαν οι ομάδες Α’ και Β’.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να μείνουν εκτός Champions League (από την Οντένσε) και Europa League

(από την Μακάμπι Τελ Αβίβ).

Κακές μνήμες ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού φέρνει και σε όλους τους υπόλοιπους Έλληνες, αφού το σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων δεν έχει κοπάσει. Μετά από καταδικαστικές αποφάσεις, αθωώσεις, πολιτικά και διαιτητικά δικαστήρια, υποβιβασμούς και διάφορα άλλα… ωραία, έγινε η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Super League με τις περιβόητες ομάδες Α’ και Β’. Στις 24/8 αποφασίστηκε ότι τρεις μέρες αργότερα (27-28/8) θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, κάτι για το οποίο ξέσπασε «πόλεμος» ανάμεσα στους αιώνιους, οι οποίοι χώρισαν, ουσιαστικά, τις ομάδες τις Super League σε δύο «στρατόπεδα».

Στις 25/8 έγινε η κλήρωση για τη φάση των ομίλων του Champions League, η οποία έφερε την Άρσεναλ, την Μαρσέιγ και τη Ντόρτμουντ στο δρόμο των πειραιωτών, ενώ μία μέρα αργότερα (26/8) έγινε αυτή για το Europa League, στην οποία συμμετείχαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Η «Ένωση» βρέθηκε στο 12ο όμιλο, μαζί τις Αντερλεχτ, Λοκομοτίβ Μόσχας και Στουρμ Γκρατς, ενώ ο «δικέφαλος του βορρά» στον 1ο όμιλο μαζί με τις Τότεναμ, Ρούμπιν Καζάν, και Σάμροκ Ρόβερς.

Η ομοσπονδία ποδοσφαιριστών της Ισπανίας ανακοίνωσε ότι η πρώτη αγωνιστική για το πρωτάθλημα δεν θα διεξαχθεί λόγω απεργίας!

Ο Ηλίας Ηλιάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τζούντο του Παρισίου στην κατηγορία των 90 κιλών, επικρατώντας του Ιάπωνα, Νταΐκι Νισιγιάμα. Ο Τζαμαϊκανός, Γιόχαν Μπλέικ, αναδείχθηκε πρώτος στην κούρσα των 100μ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου, στο Νταεγού. Ο Γιουσείν Μπολτ ακυρώθηκε, λόγω πρόωρης εκκίνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα