Μπά - σιμο στην πεντάδα με Σισέ η Νιούκαστλ!

19:51 5/2/2012 - Πηγή: OnSports

Μπορεί να μην βοήθησαν τη Σενεγάλη να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόπα Άφρικα, ωστόσο Ντεμπά Μπα και Παπίς Σισέ συνέβαλαν τα μέγιστα στη νίκη της Νιούκαστλ επί της Άστον Βίλα με 2-1 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για την 24η αγωνιστική της Premier League, διατηρώντας έτσι τις «καρακάξες» στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τι και αν οι «χωριάτες» μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο τα πρώτα λεπτά στέλνοντας σαφές μήνυμα πως δεν θα είναι εύκολο θύμα, ο Ντεμπά

Μπα με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα έστελνε το δικό του, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και σε ένα καθοριστικό σημείο (δευτερόλεπτα πριν οι δυο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα), επιβραβεύτηκαν για την επιμονή τους με τον Ρόμπι Κιν να επαναφέρει τις ισορροπίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Άλαν Πάρντιου (είχε υποχρεωθεί να ξοδέψει ήδη δυο αλλαγές λόγω τραυματισμών) μπήκαν αποφασισμένοι για το γκολ της νίκης, πιέζοντας ασφυκτικά τους αντιπάλους τους οι οποίοι είχαν κλειστεί στα καρέ τους. Έπρεπε ωστόσο το χρονόμετρο να φθάσει στο 71ο λεπτό προκειμένου το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νιούκαστλ, ο Σισέ να φέρει τη λύτρωση με ασύλληπτο σουτ από τον ύψος της μεγάλης περιοχής, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1!


ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρολ, Κολοτσίνι, Σαντόν, Σίμπσον, Γουίλιαμσον, Πιρτς, Ρ. Τέιλορ (33’ Ομπερτάν), Γκουτρί, Γκουτιέρεζ, Μπα, Μπεστ (14’ Σισέ)

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκίβεν, Χάτον, Γουόρνοκ, Νταν, Κλαρκ (84’ Γκάρντνερ), Κουεγιάρ, Άιρλαντ (46’ Μπάναν), Ενζόγκμπια (66’ Χέσκεϊ), Πετρόφ, Μπεντ, Κιν

Keywords
Τυχαία Θέματα