Μπαλοτέλι: «Είμαι ιδιοφυία και σκοράρω όποτε το αποφασίσω»!

Το όσκαρ αλαζονείας - με ανάλογη ευκολία που «φλερτάρει», όχι με τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά με τα πρωτοσέλιδα σκανδαλοθηρικών εφημερίδων – θα κέρδιζε (αν υπήρχε) μακράν του δεύτερου ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος ασπαζόμενος το ρητό: «η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους», υποστήριξε ούτε λίγο, ούτε πολύ πως είναι ιδιοφυία και πιο έξυπνος από τον μέσο όρο των ανθρώπων!

«Ναι πιστεύω πως είμαι ιδιοφυία

αλλά δεν το "παίζω" επαναστάτης. Έχω τη ζωή μου και δεν ενοχλώ κανέναν. Θεωρώ πως είμαι εξυπνότερος από τον μέσο άνθρωπo. Ορκίζομαι όμως ότι δεν με ενδιαφέρει να το δείξω!», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός επιθετικός στο «France Football» σε μια έκρηξη… ταπεινότητας, για να συμπληρώσει: «To ταλέντο που μου έδωσε ο Θεός είναι πανέμορφο αλλά δύσκολο να το διαχειριστείς. Έχεις πάντα ανθρώπους απέναντί σου που σε κρίνουν συνεχώς. Μόνο οι λίγοι που έχουν ανάλογο ταλέντο με το δικό μου μπορούν να με κρίνουν»!

Αυτό πάντως που σίγουρα ενδιαφέρει τον «Σούπερ Μάριο» είναι η «Χρυσή Μπάλα».

«Οι μεγαλύτεροι παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου έχουν κερδίσει αυτή την ύψιστη αναγνώριση, εγώ που ονειρεύομαι να γίνω ένας από αυτούς γιατί να μην θέλω να το κατακτήσω;», υποστήριξε, πριν προσφέρει ένα ακόμα ξέσπασμα αυταρέσκειας:

«Πιστεύω ότι έχω τεράστιες δυνατότητες αλλά αλλοίμονο σε όποιον με φωνάζει επαναστάτη. Είμαι απλά μία ιδιοφυία, με ένα ταλέντο που βελτιώνεται και καλλιεργείται με το πέρασμα του χρόνου.

Το όνειρό μου είναι να γίνω ο καλύτερος ποδοσφαιριστής. Ξέρω πως είμαι αρκετά δυνατός, αλλά δεν είναι ακόμα αρκετό. Πρέπει να δουλέψω κι άλλο. Εάν αποφασίσω να σκοράρω, σκοράρω. Μπορώ να σουτάρω καλά, να ντριμπλάρω εξίσου καλά, αλλά μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο»...

Ο Μπαλοτέλι πάντως δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε πιο… σοβαρά ζητήματα όπως το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι, στάζοντας παράλληλα… μέλι για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

«Δεν ξέρω ακόμα αν θα μείνω. Πρέπει να ρωτήσετε τον μάνατζέρ μου. Η πρόθεσή μου πάντως είναι να παραμείνω στη Σίτι. Ο Μαντσίνι με εμπιστευόταν πάντα. Με ξέρει από μικρό παιδί και δεν πιστεύει όλα αυτά που ακούγονται από τον καθένα ότι με είδε κάπου κάποιο βράδυ κτλ. Έχουμε φιλική σχέση μεταξύ μας και του χρωστάω πολλά», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα