«Μπαμ» των Όιλερς στο Κάλγκαρι

Οι αδιάφοροι Έντμοντον Όιλερς επικράτησαν με 3-1 των Κάλγκαρι Φλέιμς στο ντέρμπι της επαρχίας της Αλμπέρτα.

Ο rookie Ryan Nugent-Hopkins σκόραρε δύο φορές, ενώ ο Jordan Eberle σημείωσε το άλλο γκολ και μοίρασε δύο ασίστ στα τέρματα του 18χρονου κεντρικού επιθετικού. Ακόμα, ο Devan Dubnyk, τερματοφύλακας των γηπεδούχων, σταμάτησε 18 σουτ και οι Όιλερς πέτυχαν μία απρόσμενη

νίκη.

Όλα αυτά με τον Taylor Hall να δέχεται βίαιο χτύπημα στο κεφάλι από τον Cory Sarich και να αποχωρεί από τον αγώνα στην πρώτη περίοδο. Ο τραυματισμός ήταν ιδιαίτερα τρομακτικός, αλλά η ομάδα του Έντμοντον τα πήγε... περίφημα χωρίς τον Hall.

Μονάχα ο Mark Giordano βρήκε δίχτυα για τις «φλόγες», οι οποίες απώλεσαν νικηφόρο σερί πέντε παιχνιδιών. Μάλιστα, ο άσος των Φλέιμς απλά μείωσε σε 2-1 με το γκολ του.

Έτσι ολοκληρώθηκε η εξαπλή φετινή σειρά των δύο συλλόγων της Αλμπέρτα. Οι Φλέιμς κέρδισαν τα πρώτα τέσσερα ματς, αλλά έχασαν τα δύο τελευταία, με την αποψινή ήττα να είναι και κρίσιμη.

Άλλωστε, ο σύλλογος του Κάλγκαρι έμεινε στους ογδόντα βαθμούς και απέχει έναν από την προνομιούχα οκτάδα της δυτικής περιφέρειας του NHL. Στους 63 ανήλθαν οι ουραγοί της Northwest που έχουν απλά μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στα play off.

Keywords
Τυχαία Θέματα