Μπήκαν να πανηγυρίσουν!

Να ξεκαθαρίσουν κάτι. Δεν έχει αποδειχθεί σε καμία περίπτωση πως αυτοί που έκαναν το... ντου στον Καλόπουλο στην Κατερίνη, ήταν Παναθηναϊκοί. Το γεγονός ότι η αστυνομία συνέλαβε φίλους του «τριφυλλιού», δεν μας λέει και πολλά.

Γιατί κυρίως δεν αποδεικνύει το παραμικρό. Στο μυαλό όλων το προφανές είναι πως ήταν Παναθηναϊκοί. Αλλά οι συλλήψεις-και το καταλαβαίνουν όλοι γι’ αυτό-έγιναν ξαφνικά σε κάποια πούλμαν, σε κάποια Ι.Χ. που επέστρεφαν από την Θεσσαλονίκη.

Άτομα που είχαν πάει για να δουν την ομάδα τους στο ματς κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα. Συγγνώμη, αλλά στο δικό μας μυαλό αυτό δεν συνιστά κατηγορία.

Άντε όμως και να δεχτούμε ότι αυτά που συνέβησαν στην Κατερίνη έγιναν από Παναθηναϊκούς. Δεν το πιστεύουμε όπως είπαμε, αλλά για την οικονομία της κουβέντας το δεχόμαστε. Τι έκαναν δηλαδή ρε μάγκες; Χτύπησαν κανέναν; Είχε κάνα θέμα ο Καλόπουλος; Του πείραξαν έστω και μια τρίχα απ’ τα μαλλιά του; Και συν τοις άλλοις, είναι ξεκάθαρος ο λόγος που μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο, αν φυσικά ήταν Παναθηναϊκοί.

Ήθελαν να πανηγυρίσουν την πρόκριση της ομάδας τους επί του Αγροτικού Αστέρα στο κύπελλο. Μην γελάτε καθόλου. Όσο σε αυτή τη χώρα το ξύλο σε παίκτες του «τριφυλλιού» βαφτίζεται πανηγύρι, όσο σε αυτή τη χώρα οι κάθε είδους Καλόπουλοι επιστρέφουν στην διαιτησία και μάλιστα φτάνουμε στο σημείο να τους κάνουμε και ήρωες, τέτοια θα λέμε κι εμείς. Επαναλαμβάνουμε πάντως, πως δεν συνέβη το παραμικρό στην Κατερίνη. Και θα είναι παράλογο να την πληρώσουν 18 άνθρωποι που κανείς δεν ξέρει αν ήταν εκεί, που πληρώνουν ουσιαστικά το γεγονός ότι είναι Παναθηναϊκοί, τη στιγμή που ακόμη ψάχνει να βρει η αστυνομία όσους είχαν μπουκάρει στο γήπεδο της Καλλιθέας και χτύπησαν τον Μπάγεβιτς.


Και μέσα σε όλα, βγαίνει και ο επίσημος Ολυμπιακός και με ανακοίνωσή του κάνει... ντα τον Παναθηναϊκό για αυτό που συνέβη με τον Καλόπουλο. Δηλαδή για το τίποτα! Φαίνεται νιώθουν μοναξιά εκεί στον Πειραιά και θέλουν να ασχολούνται μαζί τους μέρες που είναι. Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας λέει ότι γουστάρει. Δεν πληρώνει και φόρο άλλωστε. Αν πλήρωναν φόρο οι ΠΑΕ για κάθε ανακοίνωση χωρίς ουσία και με περιεχόμενο που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, με τα λεφτά που θα εισέπραττε το κράτος από τον Ολυμπιακό θα μπορούσαμε να δανείσουμε και στην Μέρκελ αυτή τη στιγμή. Φτάνουν όμως τα φαντάσματα. Ασχοληθείτε επιτέλους με την μπαλίτσα... Άλλωστε εσείς μας ζαλίζετε κάθε μέρα πως έχετε υπερομάδα, πως δεν σταματάτε πουθενά, πως σκοράρετε ασταμάτητα (απέναντι στην Δόξα, τον Λεβαδειακό και την Κέρκυρα, αλλά δεν πειράζει, δημιουργούμε κλίμα). Κατά συνέπεια, έχετε στον Ολυμπιακό και την σιγουριά ότι θα σαρώσετε τα πάντα. Ε, σταματήστε λοιπόν το μπλα μπλα και αφήστε μας όλους να ασχοληθούμε με το άθλημα. Εκτός αν δεν έχετε τη σιγουριά, όπως αποδεικνύετε με τις πράξεις και στις σπασμωδικές σας κινήσεις...

Keywords
Τυχαία Θέματα