Μπλάτερ: «Πρότυπο επαγγελματία ο Σπιντ»

Τα συλλυπητήριά του για τον πρόσφατο χαμό του Γκάρι Σπιντ εξέφρασε και ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ.

Ο «ισχυρός άνδρας» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, με δήλωσή του, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αείμνηστου Ουαλού προπονητή, τον οποίο χαρακτήρισε ως πρότυπο επαγγελματία και φανταστικό πρεσβευτή του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά

η δήλωση του Σεπ Μπλάτερ:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια εκ μέρους της FIFA και της «οικογένειας» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου στην Ομοσπονδία της Ουαλίας, τη σύζυγό του Λουίζ και στους δύο γιους τους, όπως και στους φίλους και την οικογένεια του Γκάρσι Σπιντ.

Ελπίζω το γεγονός πως όλοι τους σκεφτόμαστε μπορεί να απαλύνει λίγο από τον πόντο τους σε αυτή την στιγμή της βαθιάς θλίψης.

Ο Γκάρι Σπιντ ήταν ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και μεγάλος υπηρέτης για τους συλλόγους που αγωνίστηκε και τη χώρα του που θα τους λείψει. Θα τον θυμόμαστε πάντα ως ένα πρότυπο επαγγελματία και έναν φανταστικό πρεσβευτή του παιχνιδιού.

Όταν είχε δώσει το «παρών» στην κλήρωση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στη Βραζιλία, ήταν εμφανές σε όλους πως ήταν ένας άνθρωπος που είχε μεγάλο ενθουσιασμό και πάθος για το παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα