Μπράμος: «Έτοιμος να επιστρέψω στην Ελλάδα»

Ανυπομονεί να αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο στο στήθος, αυτή τη φορά στο προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας, ο Μάικλ Μπράμος.

Ο 25άχρονος γκαρντ, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Γκραν Κανάρια στο ισπανικό πρωτάθλημα, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και παραδέχθηκε πως στο μυαλό του βρίσκεται αποκλειστικά η Εθνική Ανδρών. Αφού δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα ευχήθηκε να συμπεριληφθεί στη 12άδα

που θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το εάν θα είναι φέτος στην Εθνική Ανδρών: «Εύχομαι να βρίσκομαι στην προεπιλογή. Η προετοιμασία θα αρχίσει σε λίγο καιρό και το μόνο που θέλω είναι να ξεκουραστώ όσο μπορώ μέχρι τότε. Είμαι ενθουσιασμένος που έχει φτάσει η στιγμή της Εθνικής και είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην Ελλάδα και να βοηθήσω την ομάδα να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Για την περσινή παρουσία του στην Εθνική Ανδρών: «Είναι σημαντικό ότι έχω παίξει ένα χρόνο στην Εθνική Ελλάδας. Είναι τιμή για εμένα. Πρόκειται για το υψηλότερο επίπεδο».

Για το γεγονός πως βρέθηκε στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λιθουανίας εξαιτίας του τραυματισμού του Βασίλη Σπανούλη: «Εύχομαι όλοι να είναι καλά. Αυτό είναι το ζητούμενο κι όχι ποιοι θα είναι τελικά στη 12άδα. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς πέρυσι, ελπίζω φέτος όλοι να είναι υγιείς και να μην έχουμε προβλήματα, ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για το στόχο της Εθνικής Ανδρών στο προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας: «Σίγουρα, ο στόχος μας είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι ο μεγάλος στόχος μας, θα προετοιμαστούμε σωστά και θα πάμε στη Βενεζουέλα για να τερματίσουμε σε μία από τις πρώτες τρεις θέσεις».
Για το μέλλον του σε συλλογικό επίπεδο: «Δεν ξέρω πού θα αγωνίζομαι τη νέα σεζόν, το συμβόλαιό μου με την Γκραν Κανάρια ολοκληρώθηκε, αλλά εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι η Εθνική. Θα αφήσω τους εκπροσώπους μου να χειριστούν το θέμα της μεταγραφής μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα