Μπρατσόλης: «Ο Πειραιάς δεν φοβάται να πρωταγωνιστήσει»

17:18 7/6/2012 - Πηγή: OnSports

Παρουσία εκπροσώπων από 61 σωματεία, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (5/6) η Α΄ Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΠ, στα γραφεία της στο ΣΕΦ.


Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση του Πειραιά, αναφέρονται τα εξής:
«Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5.6.2012 η Α΄ Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στα γραφεία της στο Σ.Ε.Φ.
Οι εργασίες της Γ.Σ. διήρκησαν

περί τις 3 ώρες σε κλίμα πολιτισμένο με επιχειρήματα.
Παραβρέθηκαν 61 σωματεία με τους αντιπροσώπους τους και ψήφισαν 49 σωματεία.
Εκτός των αντιπρόσωπων των σωματείων παραβρέθηκαν οι κατωθι:
Ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και εκπρόσωπος της ΕΠΣΠ στην ΕΠΟ κ. Ν.ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, το πρώην μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ κ.κ. Δ.ΜΟΥΡΙΚΗΣ, τα πρώην μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΠ κ.κ. ΑΝΔΡ.ΤΣΙΚΝΑΚΟΣ, Ε.ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ, , ο τέως Πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΠ κ. ΕΜ.ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ.
Από τον Σ.Δ.Π.ΠΕΙΡΑΙΑ οι κ.κ. ΑΘ.ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ και ΣΠ.ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ.
Από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά οι κ.κ. Ι.ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ, ΒΑΣ.ΣΠΑΘΑΣ και ΜΑΤΘΑΙΟΥ.
Παρών και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ κ. Ι.ΜΩΡΑΛΗΣ, εκπροσωπώντας την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ και τον Πρόεδρο της κ. ΕΥΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΚΗ.
Εγγράφησαν ομιλητές οι κατωθι:
ΧΡ.ΜΠΟΥΛΕΣ (μέλος Δ.Σ. Ε.Π.Σ.Π.), Π.ΣΙΝΟΣ (ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ), Γ.ΞΗΡΑΚΗΣ (ΕΡΜΗΣ), ΚΩΝ.ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ (ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ), ΑΛ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ (ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ), ΚΩΝ.ΧΟΛΕΒΑΣ (μέλος Δ.Σ. Ε.Π.Σ.Π.), ΝΙΚ.ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (μέλος Δ.Σ. Ε.Π.Σ.Π.), ΑΝ.ΜΑΡΘΑΣ (ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ), κα ΙΡΙΔΑ ΝΙΚΟΥ ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ (ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ) ΕΥΑΓ.ΠΕΡΑΜΑΝΤΖΗΣ (ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦ.), ΧΡ.ΣΤΟΥΚΑΣ (Α΄ Αντιπρόεδρος Ε.Π.Σ.Π.), ΜΙΧ.ΜΟΥΣΕΛΗΣ (μέλος Δ.Σ. Ε.Π.Σ.Π.), ΑΛ.ΠΟΛΙΤΗΣ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣ.), Ι.ΣΤΑΜΑΤΑΤΟΣ (ΕΝ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ), Ι.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ (ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ).
Οι αντιπρόσωποι των σωματείων μελών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ψήφισαν με ονομαστική ψηφοφορία τον Διοικητικό Απολογισμό περιόδου 2011-2012, τον Οικονομικό Απολογισμό έτους 2011 και τον Προϋπολογισμό έτους 2013 ως εξής:
Διοικητικός Απολογισμός: 43 ναι – 6 παρών
Οικονομικός Απολογισμός: 45 ναι – 4 παρών
Προϋπολογισμός έτους 2012: 45ναι – 4 παρών
Την Γενική Συνέλευση άνοιξε ο Γεν.Γραμματέας της ΕΠΣΠ κ.ΚΩΝ.ΒΡΑΚΑΣ, ο οποίος ευχαρίστησε τα σωματεία, ζήτησε συνεργασία για το καλό του παμπειραϊκού ποδοσφαίρου και σημείωσε ότι η Διοίκηση την απερχόμενη περίοδο ήταν από πάνω στις ανάγκες ων διοργανώσεων, προσπαθώντας να βελτιώσει ότι ήταν δυνατόν άμεσα να υλοποιηθεί.
Θέλουμε να ξέρετε ότι δεν είμαστε εμείς και εσείς, σημείωσε ο Γεν.Γραμματέας, αλλά είμαστε μαζί σε κάθε τι που ζητά το παμπειραϊκό μας ποδόσφαιρο.
Έτσι θα πετύχουμε ότι καλύτερο στοχεύσει το κάθε σωματείο και η κοινωνικότητα της Ένωσης μας.
Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κ.ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ζήτησε ενότητα, συνεννόηση, εργασία και προσπάθεια για το καλύτερο και ρεαλιστική διεκδίκηση και τόνισε με έμφαση ότι ο Πειραιάς δεν φοβάται να πρωταγωνιστήσει.
Θα το πράξει με σύνεση και σεβασμό στο ρόλο και την ιστορική ταυτότητα της Ένωσης, που είναι μια από τις τρεις ιδρύτριες Ενώσεις της Ε.Π.Ο.
Με την ίδια λογική και με θεσμικ
Keywords
Τυχαία Θέματα