Μπρατσόλης: «Ο Πειραιάς είναι ανυποχώρητος σε αυτά που δικαιούται»

Αποφασισμένος να εμμείνει στις θέσεις του και να επιμείνει για την υλοποίηση των υποσχέσεων και των εξαγγελιών της Πολιτείας για τον ποδοσφαιρικό Πειραιά, είναι ο Στέλιος Μπρατσόλης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Onsports, έκανε τον απολογισμό του 12 πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, αλλά και

αυτών του κυπέλλου.

Αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα με τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Δ΄ Εθνική, δηλώνοντας με έμφαση, πως η Ένωση του Πειραιά, δεν πρόκειται να κάνει πίσω σε αυτά που δικαιούται.

Πώς χαρακτηρίζετε τον απολογισμό σχετικά με τη διεξαγωγή των αγώνων του κυπέλλου και των πρωταθλημάτων στην Α΄, Β΄ και Γ΄ κατηγορία, λίγο πριν εκπνεύσει το 2011;

«Είμαστε ευχαριστημένοι. Με συνεννόηση και συνεργασία της Ένωσης και του συνδέσμου διαιτητών, αλλά και με την ευθύνη του επιτροπής διαιτησίας, του προέδρου της, Χρήστου Στούκα και των κ. Βούλγαρη και Αγαδάκου, έγιναν οι καλύτεροι δυνατοί ορισμοί στις 12 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αλλά και στους αγώνες του κυπέλλου. Πραγματοποιήθηκαν περίπου 400 αγώνες συνολικά και το αποτέλεσμα των αποδόσεων παίρνει πολύ καλό βαθμό.

Μέχρι σήμερα είχαμε 30 περιστατικά αγωνιστικών διενέξεων, εκ τω οποίων ούτε δέκα δεν ήταν τα σοβαρότερα.

Δεν ακυρώνουμε, ούτε αποθεώνουμε τη μέχρι σήμερα εξέλιξη των αγωνιστικών διαδικασιών. Το γεγονός, όμως, ότι έχει ανέβει η ποιότητα και το ότι έχουμε καλύτερο έλεγχο σε όλες τις διοργανώσεις, μας δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξούμε, ότι στις 8 και 9 Ιανουαρίου που θα αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα, έως το τέλος του, θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Σε αυτό έχει συντελέσει το Δ.Σ. της Ένωσης, η επιτροπή διαιτησίας και πρωταθλήματος, οι παρατηρητές και φυσικά τα σωματεία, που αντιλαμβάνονται ότι μόνο με τέτοια συνεννόηση και συντονισμό, μπορούμε να παράγουμε ποιοτικό έργο, γεγονός που εξυπηρετεί τους στόχους των πειραϊκών πρωταθλημάτων και την πρόοδο του παμπειραϊκού ποδοσφαίρου».

Ποια είναι η πρόοδος σε όσα είχαν εξαγγελθεί τον περασμένο Ιανουάριο από την Πολιτεία, για την κάλυψη των αναγκών που έχει το πειραϊκό ποδόσφαιρο;

«Είμαστε ανυποχώρητοι στα αιτήματα του ποδοσφαιρικού Πειραιά. Δε είμαστε ευχαριστημένοι από τη μέχρι τώρα διαχείριση των εξαγγελιών από τους υπεύθυνους της Πολιτείας που μας γέμισαν με ελπίδα το Γενάρη του 2011 και σήμερα νιώθουμε ότι μας έχουν θέσει σε μια συνεχή αναβολή και στο «Θα δούμε», γεγονός που μας προβληματίζει.

Όπως όμως λέει και το άσμα: «Ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» και αυτή η στάση, μας κάνει πιο δυνατούς. Η μεγάλη παμπειραϊκή γιορτή που θα κάνουμε στις 23 Ιανουαρίου, στο ΣΕΦ, θα δείξει για μία ακόμη φορά τη δύναμη του κοινωνικού πειραϊκού ποδοσφαίρου και θα απαντήσει, να μην υπάρξει καμία άλλη αναβολή για την υλοποίηση όσων έχουν εξαγγελθεί.

Ειδικά η ανακατασκευή του γηπέδου στο ΣΕΦ, είναι για εμάς, αδιαπραγμάτευτη. Θα παλέψουμε για κάθε εναλλακτική λύση, ακόμα και για τη χρηματοδότηση αυτής της απαιτούμενης ανα

Keywords
Τυχαία Θέματα