Χάινκες: «Πάμε στο Ντόρτμουντ με αέρα»

22:22 7/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ανακουφισμένος μετά τη νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί της Άουγκσμπουργκ παρουσιάστηκε ο Γιούπ Χάινκες, συμπληρώνοντας πως η ομάδα του θα αντιμετωπίσει την Μπορούσια γεμάτη αυτοπεποίθηση και κίνητρο!

«Πάντα ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο και πιστεύω ότι αποδείχτηκα σωστός. Η Άουγκσμπουργκ αναδείχτηκε ισόπαλη εκτός έδρας με το Αννόβερο και την Βρέμη αλλά και με την Ντόρτμουντ, στο γήπεδό της. Είναι ένα καλά οργανωμένο σύνολο», είπε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου μετά το 2-1 επί της νεοφώτιστης ομάδας και πρόσθεσε για το παιχνίδι:

«Δεν βρήκαμε

τρόπο να διασπάσουμε την άμυνά τους στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν διστακτικοί και αργοί. Μετά το ημίχρονο όμως πατήσαμε γκάζι. Αυτό που μετράει στην παρούσα φάση, με ένα ματς κάθε τρεις ημέρες, είναι να κερδίζουμε. Και αυτό κάναμε».

Ο Χάινκες αναφέρθηκε και στο επικείμενο ντέρμπι κορυφής με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, την Μεγάλη Τετάρτη, το οποίο ίσως και να κρίνει τον τίτλο στην Μπουντεσλίγκα. Άποψη που δεν συμμερίζεται, πάντως, ο ίδιος…

«Τώρα πάμε στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ έχοντας μεγάλη αισιοδοξία και μεγάλο κίνητρο. Ωστόσο, το συγκεκριμένο ματς δεν πιστεύω ότι θα κρίνει το πρωτάθλημα», σχολίασε ο 66χρονος προπονητής των πεντάκις πρωταθλητών Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα