Χάμρεν: «Η Σουηδία άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία»

Την άποψή του πως η Σουηδία άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στο χθεσινό (11/06) πρώτο της παιχνίδι στο Euro 2012 κόντρα στην Ουκρανία, εξέφρασε ο Έρικ Χάμρεν, τονίζοντας ωστόσο πως οι ποδοσφαιριστές του έχουν μόλις μια μέρα να… στεναχωρηθούν, καθώς τους περιμένει η Αγγλία!

«Θα πρέπει να είμαστε στεναχωρημένοι μετά την ήττα, αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε εκ νέου και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την Αγγλία. Πιστεύω πως κόντρα στην Ουκρανία αξίζαμε, τουλάχιστον,

την ισοπαλία, αλλά φύγαμε χωρίς βαθμό. Κάποιες μικρές καταστάσεις έκριναν το παιχνίδι. Ο παίκτης που είχε την μπάλα είχε λίγες εναλλακτικές επιλογές και μόνο λίγοι παίκτες ζητούσαν την μπάλα. Είναι μία δύσκολη μέρα για μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Σκανδιναβών, για να συμπληρώσει ο σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στα «τρία λιοντάρια» ο Κιμ Κάλστρομ:

«Πιστεύω πως αυτή είναι η ευκαιρία μας να προχωρήσουμε. Δεν έχουμε πολλά να χάσουμε πλέον. Εάν θέλεις να προχωρήσεις, πρέπει να νικάς τα παιχνίδια. Ας ελπίσουμε ότι στο επόμενο ματς θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί στον επιθετικό τομέα. Τότε, μπορεί να πάμε καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα