Χαραλαμπίδης στο Onsports: «Πιστεύω να έχουμε αίσιο τέλος με τη Νίκη»

Στο Βόλο για λογαριασμό της Νίκης Βόλου θα βρεθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (25/01) ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, ο οποίος με δηλώσεις του στο Onsports επιβεβαίωσε ότι είναι πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της θεσσαλικής ομάδας.

Ο Χαραλαμπίδης είχε χθες (24/01) τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιώργο Δαλούκα, προκειμένου ο πρώτος να αποτελέσει το νέο τεχνικό της Νίκης Βόλου και τον αντικαταστάτη του Αλέξη Αλεξίου. Μάλιστα, ο 44χρονος προπονητής αναμένεται

σήμερα (25/01) το μεσημέρι στην πόλη της Μαγνησίας για να συζητήσει με τον Δαλούκα κάποιες λεπτομέρειες, ώστε να τελειώσει και τυπικά το θέμα.

Άλλωστε, το γεγονός ότι οι δύο πλευρές πρόκειται να περάσουν… δαχτυλίδια, επιβεβαίωσε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης με δηλώσεις του στο Onsports:

«Πιστεύω να πάνε όλα καλά και να έχουμε αίσιο τέλος. Η Νίκη Βόλου είναι μία μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο και δεν της αξίζει να βρίσκεται στη Γ’ Εθνική».

Ο Καστοριανός προπονητής, ο οποίος κάθισε στον πάγκο των «κυανόλευκων» κατά την περσινή σεζόν κοουτσάροντας σε έξι παιχνίδια έχοντας τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, μίλησε και για την περσινή του εμπειρία, όταν αφεντικό ήταν ο Στράτος Γιδόπουλος: «Πέρασα πολύ καλά στη Νίκη Βόλου και παρότι έμεινα μικρό χρονικό διάστημα δέθηκα πολύ με την ομάδα».

Ο 44χρονος τεχνικός έχει ακόμη θητεία σε ΟΦ Ιεράπετρας, Πολύκαστρο, Φωκικό, Τρίκαλα, Βέροια, Ιορδαϊκός, Καλλιθέα και προσφάτως εργάστηκε στη Super League για λογαριασμό της Δόξας Δράμας, την οποία καθοδήγησε σε πέντε αγώνες, έχοντας μία ισοπαλία και πέντε ήττες στο ενεργητικό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα