Χατζησάββας: «Θέλουν να κάνουν τη διαμαρτυρία τους»

Την άποψή του πως οι φίλαθλοι του Ηρακλή, θέλουν απλά να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους και τη διαμαρτυρία τους, εξέφρασε ο Νίκος Χατζησάββας.

Ο πρόεδρος του Εθνικού Νέου Αγιονερίου, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» τόνισε πως η φιλοξενία του «Γηραιού» ήταν εξαιρετική προς τα μέλη του Εθνικού.

«Η φιλοξενία του Ηρακλή ήταν υπέροχη. Τα παιδιά μας φέρθηκαν άψογα. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.

Διαβάζω στον Τύπο ότι εμείς υποδείξαμε για το πανό. Αυτό είναι ένα ψέμα και θέλω να το αποκαταστήσω», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν το διαχειρίστηκε καλά ο διαιτητής. Έπρεπε να ξεκινήσει το παιχνίδι και στο ημίχρονο να πει ότι δεν βγαίνω. Από την στιγμή που δεν θα το δει όλη η Ελλάδα. Το πανό μας πείραξε; Κακώς είχε υβριστικά. Είναι θέμα των φιλάθλων του Ηρακλή. Ήταν παράξενο πράγμα για αυτούς να βλέπουν την ομάδα τους στην Super League και μετά στην Δ’ Εθνική».

Αναφορικά με τα όσα αναφέρει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, τόνισε: «Αναφέρεται ότι χτυπήθηκε ο βοηθός, αλλά και ο ίδιος έφαγε μια – δύο μπουνιές. Ο επόπτης πήγε στο νοσοκομείο; Δεν ξέρω».

Τέλος, ο Νίκος Χατζησάββας, υποστήριξε: «Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια και τον κόσμο και τους παράγοντες του Ηρακλή. Νομίζω ότι οι οπαδοί του Ηρακλή δεν θέλουν να κάνουν κακό σε κανένα… χωριό που θα πάνε, απλά θέλουν να κάνουν τη διαμαρτυρία τους».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα