Χατζηθεοδώρου: «Είναι χρήματα που χύσαμε αίμα»

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου μίλησε στο Onsports για την θετική έκβαση που είχε για αυτόν η δικαστική υπόθεση με τον Ολυμπιακό, την αντιμετώπιση των φίλων του «ερυθρόλευκου» συλλόγου και φυσικά το αυριανό ματς με τη Βουλιαγμένη.

Ολυμπιακός – Χατζηθεοδώρου σημειώσατε διπλό. Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου δικαιώθηκε δικαστικά, αφού σύμφωνα με την απόφαση που πάρθηκε, θα λάβει δεδουλευμένα δύο ετών, που

του οφείλει ο «ερυθρόλευκος» σύλλογος.

«Λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο για μένα. Είναι δεδουλευμένα που αναγράφονται στο συμβόλαιο και φανταζόμουν ότι θα τα πάρω, όπως τα πήρε ο Γιώργος Αφρουδάκης όπως πιστεύω ότι θα τα πάρουν και οι υπόλοιποι», δήλωσε αρχικά ο πολίστας πλέον, της Χίου Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

«Όταν έχεις να λάβεις χρήματα τέτοιες εποχές, με τόσα οικονομικά προβλήματα, είναι θετικό. Είναι χρήματα που μαζί με τους συναθλητές μου χύσαμε αίμα όλοι μαζί, όλα αυτά τα χρόνια, για να πάρουμε τίτλους και για να είναι χαρούμενος ο κόσμος. Είμαι ικανοποιημένος από αυτήν την απόφαση», δήλωσε ο «Τεό».

Ερωτηθείς εάν αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο, ο έμπειρος πολίστας απάντησε: «Την όλη υπόθεση προσπαθώ να τη δω με ουδέτερο μάτι. Δεν θέλω να αποσπώμαι από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, οπότε την έχει αναλάβει ο πατέρας μου με τον δικηγόρο, τι ακριβώς πρέπει να γίνει ως προς τον διακανονισμό».

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου έζησε την αγάπη του Ολυμπιακού στο μέγιστο, έχει υπάρξει ωστόσο μέρος του κόσμου, που τον κρίνει για τις αποφάσεις του τα τελευταία χρόνια. Ο ίδιος λέει, «Πολύς κόσμος του Ολυμπιακού όταν με βλέπει, έρχεται και μου μιλάει. Οι περισσότεροι λένε: «είμαστε μαζί σου», υπάρχουν και αυτοί που με ρωτάνε: «Γιατί Θόδωρε», αλλά τους εξηγώ και πιστεύω ότι καταλαβαίνουν αυτά που τους λέω και πως έχω δίκιο. Είναι φυσιολογικό, ορισμένοι να αντιδρούν έτσι, γιατί είναι οπαδοί του Ολυμπιακού και βάζουν τον Ολυμπιακό πάνω από όλα, είναι παιδιά που λατρεύουν την ομάδα τους και τους καταλαβαίνω. Κι εγώ είμαι Ολυμπιακός, αλλά υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνονται για να έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας».

Όσον αφορά στο αυριανό ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη, ο έμπειρος περιφερειακός θα αγωνιστεί κανονικά, αφού έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο ίδιος αναφέρει: «Είχα έναν τραυματισμό και δεν μπόρεσα να αγωνιστώ τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις, έχασα αγωνιστικό ρυθμό, αλλά αυτό δεν θα με εμποδίσει να προσφέρω στις δύσκολες αναμετρήσεις της ομάδας μου, αρχής γενομένης του ματς με τη Βουλιαγμένη».

Και συνέχισε: « Στο αυριανό ντέρμπι, ο νικητής θα καπαρώσει τη 2η θέση και θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, όπου θα βγει η τελική κατάταξη της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια της περιόδου. Αν κερδίσουμε αύριο και με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στον Πειραιά, αν και αργεί ακόμα, θα μπορούμε να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση. Πρέπει όμως, να κοιτάμε τα παιχνίδια βήμα – βήμα. Αύριο παίζουμε σε ανοικτή πισίνα, θα έχει κρύο, θα είναι αντίξοες οι καιρικές συνθήκες. Η Βουλιαγμένη από την άλλη παίζει στην έδρα της, είναι σε καλή κατάσταση

Keywords
Τυχαία Θέματα