Χαβαλέ: «Δεν έχει χαθεί τίποτα»

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Παναθηναϊκό στο σημερινό (18/04, 20.00) αγώνα του με τις Εσπερίδες, στο κλειστό της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Μόνο με νίκη οι παίκτριες της Γιασεμή Σαμαντούρα θα μείνουν «ζωντανές» στο κυνήγι της πρόκρισης στον τελικό, όπου έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του ο πρωταθλητής Αθηναϊκός. Η Δήμητρα Χαβαλέ, με δηλώσεις της στην εφημερίδα «Η Πράσινη», εξέφρασε την πίστη της στις δυνατότητες της ομάδας της: «Κάναμε σίγουρα άσχημη εμφάνιση την περασμένη Τετάρτη (11/04) στην

Καλλιθέα απέναντι στις Εσπερίδες. Ωστόσο, δεν έχει χαθεί τίποτα. Μπορούμε μέσα στην έδρα μας να κάνουμε το 2-2 και να πάμε τη σειρά και πάλι στην έδρα των αντιπάλων μας. Το σίγουρο είναι ότι μπορούμε να νικήσουμε τις Εσπερίδες και θα κάνουμε τα πάντα στο γήπεδο για να το πετύχουμε».

Αναφορικά με τη συμπαράσταση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, που βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της ομάδας, σχολίασε: «Εύχομαι το κλειστό της Λεωφόρου να είναι κατάμεστο και οι φίλαθλοί μας να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα κάνουμε. Τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας. Όλο το χρόνο είναι δίπλα μας και μας βοηθούν πολύ με την παρουσία τους και τις εκδηλώσεις τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα