Χένες: «Όλα θα κριθούν στο Ντόρτμουντ!»

Ο Ούλι Χένες δήλωσε ότι η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα στη Γερμανία, παρά την διαφορά των πέντε βαθμών από την πρωτοπόρο Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να επανακτήσει τα σκήπτρα στην Μπουντεσλίγκα παρουσιάστηκε ο Ούλι Χένες, μετά και τη νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί του Αννόβερου με 2-1, το περασμένο Σάββατο!

Ο πρόεδρος των Βαυαρών τόνισε ότι θα πρέπει η ομάδα του να προσπαθήσει να μειώσει την διαφορά της από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στα επόμενα παιχνίδια, προκειμένου να

καλύψει το πλεονέκτημα των πέντε βαθμών που έχει η πομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, έτσι ώστε όταν οι δυο τους συναντηθούν στις 11 Απριλίου, η Μπάγερν να περάσει πρώτη…

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα είμαστε οι πρωταθλητές, αν κερδίσουμε στο Ντόρτμουντ, ανεξάρτητα του τι θα γίνει πριν ή μετά. Το παιχνίδι μας με την Μπορούσια θα είναι η ημέρα της αλήθειας. Πρέπει να συνεχίσουμε να μειώνουμε την διαφορά και η νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως το Αννόβερο ήταν προς αυτό τον δρόμο», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα