Χολέμπας: «Ο Σβαινστάιγκερ απαιτεί την προσοχή μας»

Ο Σβαϊνστάιγκερ είναι ο ποδοσφαιριστής που απαιτεί περισσότερο προσοχή απ’ οποιονδήποτε άλλον στη γερμανική ομάδα, όπως τόνισε ο Χοσέ Χολέμπας, μιλώντας στο Onsports.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής που γνωρίζουν καλά τη γερμανική ομάδα είναι και ο Χοσέ Χολέμπας. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός της «Γαλανόλευκης» γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία, ενώ έπαιξε για τρία χρόνια στη Τσβαιτελίγκα, με τη φανέλα της Μόναχο 1860.

Μέχρι και σήμερα διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με αρκετούς

Γερμανούς ποδοσφαιριστές και σίγουρα γνωρίζει όσο λίγοι τα μυστικά της «Νασιοναλμανσάφτ».

Σε ότι αφορά στον Γκόμεζ, για τον οποίο πολύς ντόρος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα, ο Χοσέ Χολέμπας τόνισε ότι είναι ένας παίκτης που σκοράρει, ενώ χαρακτήρισε τον Σβαινστάιγκερ ως «παίκτη-κλειδί».

«Θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι Γερμανοί είχαν πάντα μια πολύ καλή ομάδα. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Τρέχουν πάρα πολύ. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για μας», είπε αρχικά ο αριστεροπόδαρος αμυντικός, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τους Γερμανούς και συνέχισε:

«Η Γερμανία έχει πολλούς καλούς παίκτες, ωστόσο πιστεύω ότι αυτή την στιγμή ο Σβαινστάιγκερ είναι ο παίκτης κλειδί της Γερμανίας. Αυτός και ο Οζίλ είναι οι ποδοσφαιριστές που δημιουργούν το παιχνίδι της γερμανικής ομάδας». Τέλος, ο Χοσέ Χολέμπας αναφέρθηκε και στον Μάριο Γκόμεζ, λέγοντας: «Ο Γκόμεζ είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να σκοράρει εύκολα, αλλά η προσοχή μας πρέπει να είναι όπως είπα στον Σβαινστάιγκερ».

Keywords
Τυχαία Θέματα