Χονδροκούκης και Φιλάνδρα οι κορυφαίοι

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Δημήτρης Χονδροούκης και η 9η στον κόσμο Έλενα Φιλάνδρα αναδείχτηκαν κορυφαίοι για τον μήνα Μάρτιο, στην ψηφοφορία που πραγματοποιεί ο ΣΕΓΑΣ.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στίβου, Δημήτρης Χονδροκούκης και η Έλενα Φιλάνδρα, που αγωνίστηκε στον προκριματικό των 800μ

του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κλειστού, όπου τερμάτισε σε 2:02.67 και κατέλαβε την ένατη θέση στο σύνολο αναδείχθηκαν κορυφαίοι για τον μήνα Μάρτιο από τη μηνιαία ψηφοφορία του ΣΕΓΑΣ.

Να υπενθυμίσουμε πως τον προηγούμενο μήνα, όταν διεξήχθη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού της Κωνσταντινούπολης, ο Χονδροκούκης εντυπωσίασε στο ύψος και με άλμα στα 2.33μ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Ο 23χρονος άλτης συγκέντρωσε το 69,7% των ψήφων των φίλων του στίβου που μετείχαν στη ψηφοφορία, με δεύτερο τον Κώστα Μπανιώτη (Ολυμπιάδα Κομοτηνής) και τρίτο τον βαδιστή Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ (ΕΑΡ).

Η Ελενα Φιλάνδρα στην ψηφοφορία του ΣΕΓΑΣ αναδείχθηκε πρώτη με 42,9%, ενώ δεύτερη ήταν η αθλήτρια του βάδην Δέσποινα Ζαπουνίδου (ΦΟ Αριδαίας) και τρίτη η επικοντίστρια Κατερίνα Στεφανίδη (ΑΟ Φιλοθέης).

Keywords
Τυχαία Θέματα