Χωρίς απώλειες Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου

18:52 7/4/2012 - Πηγή: OnSports

Τη διαφορά των τριών βαθμών από την Μπάγερν Μονάχου διατήρησε η Ντόρτμουντ, η οποία πέρασε νικηφόρα 3-1 από τη «Βόλφσβαγκεν Αρένα». Δύσκολα οι Βαυαροί, 2-1 την Άουγκσμπουργκ.

Στην πρώτη θέση του γερμανικού πρωταθλήματος παρέμεινε η Ντόρτμουντ με απόσταση τριών βαθμών από την Μπάγερν Μονάχου με το ξεκίνημα της 29ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.

Οι «κιτρινόμαυροι», πέρασαν νικηφόρα 3-1 από τη «Βολφσβάγκεν Αρένα», επικρατώντας της Βόλφσμπουργκ. Ο Λεβαντόφσκι στο 23΄άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιούργκεν

Κλοπ, με τον Γκουντόγκαν στο 49’ να κάνει το 2-0 και να δίνει ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα του. Οι «λύκοι» όμως, δεν τα παράτησαν και στο 62’ με τέρμα του Μαντζούκιτς μπήκαν και πάλι στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος. Οι γηπεδούχοι, τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο Μάντλουνγκ στο 84’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε στο 90’ όταν ο Λεβαντόφσκι με ωραίο πλασέ έκανε το 3-1 για την ομάδα του.

Την ίδια ώρα, η Μπάγερν Μονάχου, τα έβρισκε… σκούρα απέναντι στην Άουγκσμπουργκ. Ωστόσο, ο Μάριο Γκόμεζ πήρε από το… χέρι την ομάδα του, οδηγώντας τη στη νίκη με 2-1. Μόλις στο 1’ άνοιξε το σκορ, με τους νεοφώτιστους να ισοφαρίζουν με τον συνήθη ύποπτο, Κου στο 24’. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, με τον Γκόμεζ να φτάνει τα 25 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Τις πολύ καλές της εμφανίσεις συνέχισε η Στουτγκάρδη, παραμένοντας στις θέσεις της Ευρώπης, μετά τη νίκη της με 4-1 απέναντι στη Μαϊντζ. Ο Ίβανσιτς μόλις στο 3’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο η Στουτγκάρδη απάντησε άμεσα και στο 8’ ο Χάιναλ ισοφάρισε. Στην επανάληψη οι Βοημοί μπήκαν δυνατά και έφτασαν στην ανατροπή και τη νίκη. Ο Ιμπίσεβιτς, στο 49’ έκανε το 2-1, με τον Κουζμάνοβιτς στο 65’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να «καθαρίζει» το παιχνίδι για την ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Ιμπίσεβιτς στο 85’.

Για ακόμα μία φορά, η Καϊσερσλάουτερν δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα και ηττήθηκε 2-1 στο γήπεδό της από τη Χόφενχαϊμ και πλέον η υπόθεση παραμονής, είναι πολύ δύσκολη. Ο Σαλίχοβιτς στο 26’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, για να έρθει ο Βούκσεβιτς στο 71’ να κάνει το 2-0 και να «καθαρίσει» ουσιαστικά για την ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Μπουγκέρα στο 86’ που απλά μείωσε για την ομάδα του.

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Κολωνία και Βέρντερ Βρέμης, με τις δύο ομάδες να παραμένουν σε άσχημη κατάσταση. Ο Ρόσενμπεργκ στο 24’ άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους», με τον Ζεμάλ στο 39’ να διαμορφώνει το τελικό 1-1. Μεγάλη ανατροπή έκανε η Φράιμπουργκ, η οποία παρά του ότι έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 από τη Νυρεμβέργη, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Ντινάβι στο 8’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Πέκχαρτ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου να κάνει το 2-0. Ο Καλιγκιούρι στο 53’ μείωσε με πέναλτι για τους γηπεδούχους, με τον Μακιάντι στο 79’ να κάνει το τελικό 2-

Keywords
Τυχαία Θέματα