Χωρίς μεταγραφές η Τότεναμ

05:06 2/1/2012 - Πηγή: OnSports

Ανενεργή θα παραμείνει στο μεταγραφικό παζάρι του Γενάρη η Τότεναμ, όπως παραδέχθηκε με δηλώσεις του στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ο Χάρι Ρέντναπ.

Δεδομένου ότι οι Πετεινοί αποκλείστηκαν από την επόμενη φάση του Europa League, ο πολύπειρος τεχνικός θεωρεί ότι το υπάρχον ρόστερ είναι επαρκέστατο για τους στόχους των Λονδρέζων στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να μην καίγεται για μεταγραφή, παρά μόνο αν βρεθεί μια 'πολύ καλή ευκαιρία'.

«Νομίζω ότι πολύ δύσκολα θα κινηθούμε για απόκτηση

παίκτη τον Γενάρη. Θα εμπιστευθώ την ομάδα μου και προσθήκη θα γίνει μόνο στην περίπτωση που βρεθεί κάτι εξαιρετικό σε καλή τιμή. Ενας παίκτης που θα μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην Τότεναμ. Διαθέτουμε πολύ δυνατή ομάδα και τουλάχιστον δύο παίκτες για κάθε θέση, οπότε δεν νιώθουμε την ανάγκη πραγματοποίησης μεταγραφής», τόνισε ο Ρέντναπ μιλώντας στη Sunday Mirror και στη συνέχεια εξήγησε ότι δεν του αρέσει καθόλου η χειμερινή μεταγραφική περίοδος γιατί τα ΜΜΕ ασχολούνται με πιθανή αποχώρηση δικών του παικτών.

«Θα δείτε σύντομα δημοσιεύματα περί φυγής του Μόντριτς. Και αν δεν είναι ο Μόντριτς, θα είναι ο Μπέιλ ή κάποιος άλλος. Είναι δύσκολη περίοδος για τους προπονητές».

Keywords
Τυχαία Θέματα