Χωρίς τη Μελιδώνη στη Βαρκελώνη η Βουλιαγμένη

Η γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης αντιμετωπίζει αύριο στις 8 μ.μ. την ισπανική Σαμπατέλ στη Βαρκελώνη στον α’ αγώνα της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Καπ.

Χωρίς την Άντυ Μελιδώνη που ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό βρίσκεται στη Βαρκελώνη η γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης που αύριο (29/2) στις 8 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Σαμπατέλ για τον α’ αγώνα της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Καπ. Ωστόσο, η Μελιδώνη δεν αποκλείεται στην περίπτωση που αναρρώσει να ταξιδέψει αύριο το πρωί για την ισπανική πόλη.

«Δυστυχώς μας παρουσιάστηκε αυτή η ατυχία της τελευταίας στιγμής αλλά θα παλέψουμε κι έτσι» δήλωσε ο κόουτς της Βουλιαγμένης κώστας Δήμου. Και συνέχισε: «Στόχος μας είναι ένα θετικό αποτέλεσμα και το ιδανικό θα ήταν να πηγαίναμε στη ρεβάνς της 7ης Μαρτίου έχοντας μια νίκη με διαφορά δυο γκολ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι έχουμε απέναντι μας την περσινή κάτοχο του τίτλου και το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Αυτό είναι το πρώτο ημίχρονο της μάχης που θα δώσουμε για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ και θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο».

Στην αποστολή μετέχουν οι: Κούβδου Ε., Τσουκαλά Χ., Ξενάκη Ε., Λιόση Κ., Καλογεράκου Μ., Ασημάκη Α., Ρουμπέση Α., Γερόλυμου Α., Κουτέλη Κ., Λαρά Γ., Λάβι Φ., Κούβδου Ν. Μαζί με τον Κώστα Δήμου στην αποστολή μετέχουν ο βοηθός του Γιάννης Στεργιόπουλος και η έφορος της ομάδας Μαρία Κυριαζάκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα