Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι...

Απουσιάζει το μεγάλο ματς από την 8η αγωνιστική του Καμπιονάτο, όπου οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες αναμένεται να έχουν εύκολο έργο.

Η πρωτοπόρος Γιουβέντους υποδέχεται στο "Γιουβέντους Αρένα" την Τζένοα και ο Αντόνιο Κόντε προβληματίζεται από τις απουσίες των Τζανλουίτζι Μπουφόν και Αρτούρο Βιντάλ οι οποίοι είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το ματς κόντρα στους "γκριφόνι".

Η πρωταθλήτρια Μίλαν δοκιμάζεται στην έδρα της Λέτσε και θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της Παλέρμο του Αλέξη Τζόρβα.

Ο Έλληνας πορτιέρο αναμένεται να έχει δύσκολο

έργο απέναντι στην Ρόμα στο "Ολίμπικο", ενώ η Ίντερ φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στις νίκες της και στην Ιταλία απέναντι στην Κιέβο, καθώς επικράτησε μεσοβδόμαδα της Λιλ για το Champions League, ενώ ο τεχνικός των "νερατζούρι", Κλαούντιο Ρανιέρι περιμένει δώρο από τους παίκτες του το... τρίποντο, μιας και γιορτάζει τα 60α του γενέθλια.

Τέλος, η Λάτσιο του Τζιμπρίλ Σισέ, θέλει την νίκη και την πρωτιά απέναντι στην Μπολόνια του Παναγιώτη Κονέ, ενώ οι "λατσιάλι", θα προσπαθήσουν να... γλυκάνουν τους οπαδούς του καθώς κινδυνεύουν άμεσα με αποκλεισμό από το Europa League.

Δείτε το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο, την βαθμολογία και τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών.

http://www.onsports.gr/component/k2/itemlist/tag/%CE%93%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82
Keywords
Τυχαία Θέματα